Am fost vedetă necunoscută!

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Logic că titlul este oarecum la mişto! 🙂 În practică, se poate spune că am fost. Da’ dacă nu mi-a zis nimeni, înseamnă că am fost?

MADone (nush cine e, gogu zice că o duduie dintr-un sat unde se-agaţă harta în cui) şi un radio pe care îl ascult doar din greşeală – Radio Lynx, au făcut rating pe barba mea. Îi adaug pe aceştia alături de altul care mi-a preluat articolele (Poţi avea ceva scump pe nimic şi Să crezi în umbre) Urban Iulian – acest ochelarist portocaliu ipocrit ce nu răspunde la mailuri decât dacă îi sunt linse anumite porţiuni dorsale – tipic partidului din care face parte.

Duduia nebună aka MADone m-a pomenit acilea: http://www.madone.ro/01-02-2009/Poti-avea-ceva-scump-pe-nimic-concurs1-blog.html şi culmea! Era cât pe ce să câştig un concurs! Păi băi, duduie! Văd că acolo la matale pe sait, jos, scrie un linc către o revistă pe care o citesc când mă duc la căcăstoare în curte, aşa că n-am nevoie de reclamă la saitu’ meu când mă duc la căcăstoare în curte. După cum ziceam.

O altă duduie plagiatoare – de data aceasta de proastă calitate – este Alexa (sau Alexia???) de la Radio Lynx. A vorbelit 169 de minute despre subiect, cu tot cu ascultători şi muzică de căcat, specifice postului. În caz că vor scoate înregistrarea, o postez eu aici – în duplicat 😉 – şi dacă comentează, comentez şi eu!

Aici e înregistrarea:

http://www.radiolynx.ro/descarca/podcast/ETN5

sau aici:

şi aici e produsul contrafăcut marca ABIBAS, MIKE sau BEEBOK (nu îmi dau seama foarte bine): http://pe-muchia-noptii.radiolynx.ro/2009/02/22/poti-avea-ce-scump-pe-nimic/.

Băi, când mă faceţi vedetă, daţi-mi dracu’ un telefon măcar! Nu vă cer nimic da’ să ştiu şi eu cine mă înjură/laudă şi pe ce canale ale mass-mediei o face!

AVE!

1 thought on “Am fost vedetă necunoscută!

  1. Mda, si eu am avut o experienta nu tocmai placuta cu ei. Unu la mana au zis „tipu de la hazlii blog” … si eu una sunt femeie de cand ma stiu. Doi la mana cel care vrobea parea de-a dreptul anagramat. Mi-a fost rusine ca am auzit vorbindu-se de un articol de-al meu la ei la radio. Nu dau doi bani pe cine este in spatele unui blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.