Apel în conferință, indisponibil la DIGI Mobil

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

logo digi mobilDin luna noiembrie 2015 mi-am portat numărul în rețeaua DIGI Mobil, plecând de la vechiul operator, în urma tristei metamorfoze Cosmote-Telekom.

În ultima perioadă, în fosta rețea, semnalul și calitatea lui nu erau o prioritate pentru operator. Cea mai recentă explicație primită despre faptul că semnalul se pierdea cel puțin o dată pe oră, indiferent de zona din București unde mă aflam, a fost că „se lucrează și vă veți da seama singur când se va remedia”. După o astfel de explicație imbecilă, am ajuns la concluzia că absolut oricine se poate angaja ca operator call-center, indiferent dacă posedă logică în gândire sau nu.

Acum, fiind pe DIGI Mobil, sunt foarte mulțumit de semnal și mai ales de cel de date 4G. Ce-i drept, în zonele din București unde nu există acoperire 4G (în beciuri, canale, grote sau magazinele Vodathorn ), HSDPA merge decent, dar viteza pe 3G este ca cea de pe Telekom, după ce depășești traficul din abonament. Adică degeaba.

Nu la fel de mulțumit am fost când am observat că nu pot activa apel în conferință, asta mulțumită unui bun prieten, care are obiceiul de a mă ține la telefon până termin și bateria externă. Și pentru că vorbește atât de puțin, sunt nevoit să răspund apelurilor prietenilor comuni și să vorbim toți în același timp. Eh, la DIGI Mobil nu se poate așa ceva. Conform explicației lor, deoarece nu sunt client de cel puțin 6 luni, nu am „bonitate”, ceea ce înseamnă, tradus pentru plebe, că mi-aș putea suna prietenii din Zimbabwe, Trinidad și Tobago, Papua Noua Guinee și pe cei din Mauritius, cu toți aceștia făcând conferință și încărcându-mi factura, factură pe care nu aș putea s-o plătesc și uite așa RCS-RDS ar da faliment, din cauza mea.

Pentru că prietenii mei imaginari din țările mai sus menționate nu m-au mai sunat de ceva timp, am rugat operatorul de telefonie mobilă să îmi dezactiveze posibilitatea de a efectua apeluri internaționale, pentru a putea vorbi ca neamul prost, moka și nelimitat, în conferință, cu românașii mei de acilișea.

Până când vine al doilea răspuns de la DIGI Mobil, dragi prieteni, vă rog să mă sunați pe rând. SMSul costă 1 cent și nu aș putea să vă răspund, ca să nu dea faliment RCS-RDS.

5 Comments

 1. Adrian

  Mulțumesc pentru răspuns!

 2. Adrian

  A venit al doilea răspuns de la Digi?

  • Șerban

   Da. Aparent, politica lor este să nu activeze apel în conferință până când nu se plătesc cel puțin 6 facturi de abonament. Prin urmare, am fost nevoit să aștept cea de-a 6-a factură. Și, cel mai interesant, nu se activează serviciul dacă plătești în avans, chiar și dacă vrei să plătești pe tot anul….

   • Aleks

    Eu sunt abonat la digi si am aceasta cartela de mai mult de 1 an dar tot nu pot face apel in conferinta. Este nevoie sa activez ceva in plus sau ceva de genu?

    • Șerban

     Da, trebuie să suni la ei și să ceri activarea serviciului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: