The Art of Fusion – muzică din Frankfurt

Hang the beat album cover
Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Hang the beat album coverPlimbându-mă prin Frankfurt am avut ocazia să prind în desfășurare câteva prestații live, printre care și cea despre care vă voi spune acum.

De obicei, prestațiile live pe care le-am văzut până acum constau în voce, o muzică pe CD și câteva instrumente clasice. Nu același lucru pot spune și despre cea de față, care include un instrument de care eu nu am auzit până acum.

Rafael Sotomayor este din Chile și călătorește prin lume, unde susține reprezentații live, în stradă și nu numai. Astăzi l-am prins în centrul Frankfurtului, pentru a doua oară.

Prima dată a fost pe 25 octombrie 2014, când nu știam nici cum îl cheamă, nici la ce instrument cântă, adică nimic despre el. Așa că m-am pus pe căutat (prietenul Google să trăiască) fără să știu nimic, ci doar având pe telefon clipul de mai jos, pe care l-am pus pe YouTube în aceeași zi…

După aproximativ o oră de căutări am aflat că instrumentul se numește hang (mulțumită distinsei doamne Cristina Bazavan 🙂 ), că solistul este Rafael Sotomayor și că poate fi găsit aici:

site webwww.theartoffusion.com

FacebookThe Art of Fusion

YouTubeThe Art of Fusion

Astăzi, așa cum ziceam, l-am găsit pentru a doua oară în Frankfurt, unde am schimbat câteva vorbe cu el și am aflat că va fi prezent în Republica Moldova, la un anume festival etno (nu știa exact numele, probabil Festivalul Etno-Balcanic Vatra / 16-17 august 2015). Cel mai recent album – Hang the Beat – costă 15€ / 21$ și poate fi cumpărat de pe site-ul The Art of Fusion, livrarea fiind gratuită.

Un comentariu la „The Art of Fusion – muzică din Frankfurt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.