Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Când am jucat prima dată Tomb Raider , mi-au plăcut foarte mult locurile unde se desfășura acțiunea: fie că era vorba despre insule din mijlocul oceanului, fie că Lara Croft avea de dezlegat mistere la Polul Nord, aventurile ei în Egipt sunt cele care m-au impresionat cel mai mult.

De când mă știu am o afinitate față de piramide, hieroglife și tot ce ține de cultura egipteană. Nu mă consider înnebunit după asta, dar sunt lucruri care mă atrag, pur și simplu. La fel am simțit și despre un room escape de la Puzzle Rooms și tot la fel am simțit și despre cel de la Bolthaus. Despre cel din urmă vă povestesc acum….

Tuthankamun’s Curse este camera de evadare a cărei poveste spune că Howard Carter, un arheolog renumit, a dispărut încercând să dezgroape misterele regelui Tutankhamon. Pe urmele arheologului am mers alături de Ana , Alin , Emil  și Malaezu și am reușit să evadăm, obținând și locul I în clasament, cu record de timp: 46 de minute.

escape-room-bolthaus-tutankhamun-curse

Atmosfera și decorul sunt interesante, misterele se rezolvă într-un mod plăcut, mai ales dacă vă pasionează tema camerei, iar ca nivel de dificultate se situează undeva peste mediu.

Bolthaus mai are în plan deschiderea unei a doua camere, și aceasta cu o temă la fel de interesantă, numele fiind sugestiv: Mayan Maze. Pentru a ajunge acolo, tot ce trebuie să faceți este să intrați pe site-ul lor și să rezervați o cameră. Succes!

4.5 / 5 stars