Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Când intri într-o casă locuită de persoane în vârstă, știi, într-o oarecare măsură, la ce să te aștepți: mobilă veche, haine groase din lână și un miros specific, pe lângă cel de naftalină.

Camera Bunicii le are pe toate acestea și multe altele în plus! Totul este vechi și foarte bine potrivit cu ideea acestui room escape de la Mistery Rooms.

camera-bunicii-escape

Povestea camerei este simplă: bunica Bubu urmează să fie vizitată de nepoți, dar, din cauza vârstei, nu mai ține minte unde și-a ascuns diferite lucruri ce-i vor folosi pentru nepoți.

Împreună cu Adriana , Iulia , Alin , Emil și Malaezu am reușit să o ajutăm pe bunică și să găsim toate obiectele, chiar dacă, pe ici-pe colo, bunica ne-a creat ceva probleme cu lucrurile ei vechi și fragile. Dificultatea este medie, chiar dacă bunica a gândit un pic ciudat atunci când și-a ascuns lucrurile. Probabil de-aia nici nu și le-a mai găsit…

Alien Abduction este una dintre puținele camere unde am fost impresionat de decor, unde am simțit cu adevărat că sunt în poveste și nu doar că joc în ea. Decor de pe altă planetă, atmosferă extraterestră. Nivelul de dificultate este, asemeni camerei, conceput pentru forme de viață de pe alte planete. Dacă am fi fost răpiți, cu adevărat, de extratereștri și ne-ar fi dus în acea cameră, cu siguranță acum eram tranșați pe o masă de operație, dintr-un spital de pe vreo planetă îndepărtată, deoarece nu am reușit să evadăm în cele 60 de minute puse la dispoziție. Cu toate astea, cu ajutorul a câtorva indicii suplimentare, am găsit modalitatea de evadare.

alien-abduction-room-escape

În Alien Abduction nu există probe ușoare, chiar dacă la prima vedere par a fi așa. De aceea numărul de membri ai unei echipe trebuie să fie cât mai mare, oficial recomandarea fiind undeva între 3 și 6 persoane. Totul se bazează pe lucrul în echipă, comunicare extrem de eficientă și o gândire logică ieșită din comun.

Dacă aveți experiență în alte camere de evadare și vă simțiți foarte bine pregătiți, mergeți la MisteryRoom Escape  și testați-vă nivelul de cunoștințe și abilitățile în domeniu.

3 / 5 stars