Canabalt HD – jocul corporatistului

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Canabalt HDDespre corporatiști s-au scris multe, ba de bine, ba de mai puțin bine, însă nu am văzut articole care să le propună acestora o metodă de relaxare în pauza dintre un proiect și un appointment.

Așa am descoperit Canabalt HD – jocul oricărui corporatist cu smartphone (dacă există vreunul fără…).

Canabalt HD este genul de joc penibil de simplu, dar care are puterea de a te ține lipit de el chiar și ore întregi! Cu o grafică deloc pretențioasă, o coloană sonoră destul de bună și niște efecte speciale interesante, Canabalt HD a reușit să îmi consume ceva timp, ideea jocului fiind genială!

Acțiunea se petrece într-un ecran derulat de la dreapta la stânga, eroul nostru (adică tu) fiind un tip la costum și cravată, ce aleargă (nu știm încotro) pe clădirile dintr-un oraș sub asediu. Ocazional (sau în funcție de nivelul ales), el trebuie să evite obstacole (cutii, scaune, fișete etc.) sau să scape, în ultimul moment, de bombe lansate din avioanele ce survolează zona.

Pentru a primi acest joc cu brațele deschise, vă puteți imagina că acțiunea se petrece în Platforma Industrială Pipera, în timpul unui bombardament al celor ce vor să pună capăt acestui cartier emblematic al industriei comunismului de altă dată… Imaginile se potrivesc perfect acestui scenariu: clădiri de birouri despărțite de doar câțiva metri, ferestre verticale de 1 etaj înălțime, macarale pe fundal, clădiri ce se destramă chiar și în urma celui mai mic cutremur…

Prin urmare, Canabalt HD vă poate relaxa atunci când nu aveți timpul necesar pentru a face față deadline-urilor sau când șeful v-a rugat să rămâneți și în seara asta peste program, pentru a discuta ultimele detalii în legătură cu contul ce vi s-a alocat recent.

Dacă vă decideți să-l descărcați, rețineți că jocul Canabalt HD costă cât un sandwich de corporatist și mai puțin ca un pachet de țigări. Dar ceea ce veți butona ore în șir nu are preț! Have fun!

canabalt-hd-001canabalt-hd-002canabalt-hd-003canabalt-hd-004

5 / 5 stars     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.