Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Business cardsÎn orice domeniu ai lucra, ai nevoie de cărți de vizită. Cu cât arată mai bine, cu atât vor avea șanse mai mari de a fi păstrate și nu puse în grămada de cărți de vizită primite din zeci de părți.

Pentru bloggeri este un obiect la îndemână, atunci când participi la un eveniment și vrei să te faci cunoscut. Indiferent că e vorba de un eveniment de unde chiar rămâi cu ceva sau de o pișcotăreală notorie, de pe urma căreia rămâi cu la fel de multă informație pe câți posmagi a mâncat omul leneș. Important este că vrei să te prezinți! Și cum poți face asta mai bine decât printr-o carte de vizită?

Ca blogger nu beneficiezi de fonduri suficiente unui stoc de, să zicem, 100 de cărți de vizită, așa că ar fi o idee să le ai mai ieftin, chiar gratis, dacă se poate. Prin urmare, apelezi la un serviciu online  pentru cărți de vizită, serviciu ce ți le livrează la domiciliu, gata de împărțit în stânga și-n dreapta.

Dacă acestea vor sfârși în grămadă sau dacă vor avea locul lor în portofel, va rămâne doar la alegerea ta și la nivelul cantității de imaginație pe care o posezi, atunci când vei crea noul design al cărților de vizită.

Ca idee, serviciul este gratuit, cărțile de vizită ajung în aproximativ 4 săptămâni, calitatea este bună și prețul include doar transportul (~4€), oricum cu mult mai scăzut față de prețul din magazinele românești de specialitate.