Cazare la mii de stele

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

La mare, în Vamă.

Cazare? După cum te descurci şi după preferinţe ai mai multe posibilităţi: hotel, pensiune, gazdă, cu cortul sau la mii de stele.

Deşi nu sunt un fan al statului în cort, weekend-ul ăsta am făcut-o! Seara am avut noroc de o vreme puţin răcoroasă aşa că n-am avut de ce să mă plâng de căldură. Şi după ce ai în corp câteva miligrame de alcool pur, parcă nu te mai interesează că afară bate vântul cu zeci de kilometri pe oră iar temperatura aerului este cu mult mai puţine grade faţă de ce ai băut toată ziua.

Şi totuşi… De mâncat ce mai bem? Expresia asta a avut sens când mi s-a servit primul cozonac. O combinaţie letală de rom îmbogăţit 🙂 , Jagermeister şi Bailey’s. Nu e chiar ca la mama acasă. Lipseşe nuca, dar, în cantităţi măricele, te  va face să îţi aminteşti de copilărie – atunci când, pentru tine, orice deplasare între două puncte însemna mersul în 4 labe.

Cam astea ar fi cele câteva rânduri pe care am dorit să le scriu, din lipsă de jurnal şi pentru că încă am rămas cu marea în gând.

Ochii care nu se văd, se uită.

3 comentarii la „Cazare la mii de stele

 1. ecou Răspunde

  mmm…. tare tentant! poti da ceva detalii? unde ti-ai parcat cortul, cat te-a costat, pe unde e de mancat si „mancat”…..d’astea!
  Multumesc anticipat!

  • Șerban Autor articolRăspunde

   10 lei/persoană/noapte, Vila Tudoriţa.
   Mâncare bună la Povestea Ceaunului, La Frontiera, Lyana şi pizza bună La Canapele 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.