Ce putem face cu Casa Poporului?

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Palatul Parlamentului / Casa Poporului

Casa Poporului (sau Palatul Parlamentului, cum este ea denumită oficial) măsoară 270 m pe 240 m, 86 m înălțime, și 92 m sub pământ. Are 12 niveluri la suprafață și alte 8 subterane. Suprafața construită la sol este de 66.000 m2.Construirea clădirii a început în 1983, sub coordonarea arhitectei-șef Anca Petrescu. »

Este cea mai mare clădire din lume (administrativă, pentru uz civil) după Pentagon și un punct de atracție pentru turiștii ce vizitează România.

Nu știu ce procent este ocupat din Casă, dar, cu siguranță, se poate face (și) altceva cu ea! Așa că m-am gândit la un rebranding al Casei Poporului, prin care statul român să aibă de câștigat, nu de cheltuit (așa cum face acum). Prin urmare, camerele libere se pot utiliza în zeci și sute de feluri.

O idee bună, cred eu, ar fi deschiderea unor afaceri de divertisment: cinematograf, teatru, club, bar, cazino, sală de sport, bazin de înot și chiar supermarket-uri sau mall-uri.

Accesul în clădire se va face pe bază de abonament sau plata pe serviciu, prețurile fiind stabilite în așa fel încât avantajul să fie de partea fidelizării clientului.

Oricine își poate face un abonament zilnic, săptămânal, lunar sau anual și își poate alege serviciile de care dorește să beneficieze. Pentru a echilibra veniturile, fiecare abonament va avea inclus un serviciu mai puțin popular, în funcție de alegerile clientului.

De exemplu, dacă clientul își va alege serviciile cinematograf, teatru, sală de sport, va avea inclus și accesul în cazino. Cred că oricine ar opta pentru primele 3 servicii nu ar fi tentat de cazino, dar ar putea ajunge acolo măcar o dată în toată perioada abonamentului, chiar și din curiozitate. Abonamentele au și reduceri incluse, procentul redus fiind direct proporțional cu perioada abonamentului.

Dacă ideea mea nu vi se pare interesantă, atunci cotizați pentru hârtie igienică, dragi compatrioți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.