Cele mai tari emisiuni de divertisment

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Spre rușinea mea, abia acum mi-am adus aminte de leapșa pe care mi-a pasat-o Andrei și pe care (evident) n-am pus-o în aplicare.

Subiectul este despre ce emisiuni aș vrea să revăd la televizor, emisiuni care mi s-au părut interesante și pe care triștii ăștia nu le mai difuzează pentru simplul motiv că țâțele vreunei gâsculițe de pe la periferia orașului sunt mai interesante ca orice altceva.

La fel ca Andrei, aș vrea să revăd (sau măcar să apară în serie nouă) Fort Boyard. Băi, ce-mi mai plăcea emisiunea asta! O vedeam mereu pe TV5 Europe, nu înțelegeam eu mare lucru pentru că era în franceză (limbă pe care am învățat-o la fel de repede pe cât am uitat-o) dar era de ajuns să vezi prin ce probe treceau concurenții și nu te puteai desprinde de televizor până la final!

Deși cred că nu ar trece de pensionarii ăia triști de la CNA, aș vrea să văd Silent Library – emisiune japoneză despre 6 indivizi ce trag câte o carte, una din ele fiind cea cu ghinion. Vedeți în clipul mai jos ce se întâmplă cu ghinionistul…

O altă emisiune ce, probabil, nu o vom vedea la noi din același motiv ca mai sus, este tot de la japonezi!

Fac o paranteză și vă zic că nu știu dacă ați urmărit, dar Țara Soarelui Răsare are cele mai tari emisiuni de divertisment!

Deci, o altă emisiune ar fi asta de mai jos:

Cât de tare ar fi să o vedem pe televizoarele noastre tricolore? Vă zic eu: FOARTE TARE, FRATE! Dacă n-ai râs urmărind clipul, înseamnă că lucrezi la CNA. Tristule!

3 Comments

  1. ionut

    Mi-a facut mare placere sa vad video-ul cu Fort Boyard, mi-aduc aminte ca acu’ hat…ani era preferata mea fiindca era ceva nou, diferit de ceea ce se difuza pe posturile noastre. Daca nu ma insel a fost redat un sezon si de prea-raposata televiziune 7abc?! 😀

  2. Andreea Laciu

    Emisiunile de la japonezi sunt criminale. Probabil că se plictisesc la un moment dat de statutul de „roboţei” şi o dau în extreme. 🙂 Silent Library o vedeam pe MTV dacă nu mă înşel. Alterna cu South Park, Fist of Zen şi Strutter. 🙂

  3. AndreiArde

    hai ca m-am amuzat :lol:. mi-au placut emisiunile de la japonezi :).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: