Chinezu lansează un nou blog!

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Made in ChinaDacă până acum îl știați ca omul pus pe isprăvi 2.0, Chinezu, un client fidel al Mega Image, a decis să le facă acestora o surpriză și să lanseze blogdemegaimage.ro.

După succesele binecunoscute pe care blogdecafea și blogdebere le-au avut, ele au devenit raioanele principale ale acestui Mega Image.

Casierița Loredana P. a declarat, în exclusivitate pentru redacția noastră, următoarele:

vlcNu mă așteptam la un asemenea succes! Spre deosebire de celelalte magazine, magazinul nostru va oferi gratuit „punguțe de 2 bani” și, mulțumită colegului responsabil cu curățenia din spate, Cristi cel mic, punguțele de 2 bani vor avea și un cod QR. Legat de acest cod QR, aș dori să infirm zvonurile conform cărora scanarea codului ar redirecționa utilizatorul către o pagină cu un fund plin de urme de buze. Specialiștii noștri au verificat acest zvon și redirecționarea se face corect către chinezu.eu. Nu înțelegem de unde au apărut aceste mici invidii la adresa noastră.

La deschiderea magazinului trupa Byron este invitată să destindă atmosfera. Deși niciunul dintre membrii formației nu a fost disponibil pentru un interviu, aceștia fiind plecați într-un turneu internațional, Vlad D. – artist renumit pe plan național, internațional, interplanetar și intergalactic, ne-a declarat în absolută exclusivitate:

Păstrând tradiția magazinelor Mega Image, am propus redenumirea produsului „punguță de 2 bani” în „pundulea de 2 bani”. Mi se pare o greșeală să ne asociem cu asemenea artiști ce nu au nici măcar blog. De asemenea, am propus extinderea departamentului patiserie-cofetărie, astfel încât să includă și produsele atât de dragi clienților noștri: plăcintă de foioioi cu rahat și pișcoturi premium. În funcție de feedback-ul primit din partea clienților, vom vedea în ce măsură aceste propuneri se vor materializa. Până acum, rezultate sunt foarte bune, deci e posibil ca, în viitorul apropiat, să venim și cu alte surprize.

Like button Andreea Laciu likes this

Sediul social al companiei se află în Piața Matache, acolo unde, de mai bine de două săptămâni, Blogatu protestează și susține că ideea magazinului online i-a fost furată. În plus, acesta reclamă faptul că, fără voia sa, atunci când doar a deschis blogdemegaimage, fără a face vreo comandă sau a da clic pe oricare din bannerele cu cazuri umanitare, a fost automat înscris în campionatul international de blogging, o altă idee ce i-a fost furată, după cum chiar el susține, el având primul ideea unui astfel de campionat. Blogatu declară că se simte în pericol, aflându-se acum în concurență cu sine însuși. Indiferent de cele întâmplate, Blogatu va face un review blogului blogdemegaimage.ro în cadrul emisiunii Blogatu Live TV.

Publicat în Fun

2 comentarii la „Chinezu lansează un nou blog!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.