Cum a fost la Roblogfest 2012 – Ediţia #7

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Sâmbătă, 7 aprilie 2012 a fost cea de-a 7-a ediţie a Roblogfest, concurs organizat de Metropotam, din iniţiativa lui Dragoş Novac.

Mi-a făcut plăcere să mă întâlnesc acolo cu Gaben (care a venit cu otravă  din care s-a servit destul de multă lume, fără urmări neplăcute 😆 ), Pato , Blogatu , Perfu , Andrei Roşca , Loredana şi mulţi alţii.

Marea mea surprindere, încă de la intrare, a fost să-l văd pe rău famatul 🙂 Perfu. Vă zic şi vouă ceea ce i-am zis şi lui: dacă ar lăsa înjurăturile la adresa unora şi altora, ar fi băiat bun. Mi-a demonstrat asta în câteva minute în care am avut ocazia să discut cu el.

Tot la intrare m-am întâlnit cu Cristina Dan – o fată mereu zâmbitoare, purtătoare de cască în caz că, atunci când participă la protestele din Piaţa Universităţii şi cea care a dat naştere unei iniţiative pe care o susţin din suflet şi vă recomand să o promovaţi şi voi, atât de mult pe cât puteţi: Românii sunt frumoşi  (pagina de Facebook).

Şi pentru că am rămas plăcut impresionat de iniţiativa Cristinei, am decis să o las fără foi albe, chiar acolo – la Roblogfest. Aşa că am luat-o cu mine şi ne-am plimbat prin tot clubul Fabrica pentru a strânge cuvinte frumoase despre români. Pozele sunt pe Facebook!

Despre premiere nu pot să vă spun prea multe pentru că nu am fost pe fază în momentele respective, tocmai din motivul menţionat în paragraful anterior. 🙂

Organizarea a fost OK, chiar dacă intrarea a fost liberă, loc era destul cât să te poţi plimba liniştit prin club. O bilă albă primeşte sonorizarea. Poate mi s-a părut doar mie, dar chiar te puteai înţelege cu cel din faţa ta, fără a fi deranjat de muzica dată prea tare!

Felicitări!

Mihnea  pentru premiul câştigat (o tabletă Xoom) în urma #orangehunt, premiu pentru care îl invidiez, dar pe care l-a meritat pe deplin! 🙂

– Vlad Ursulean pentru locul 1 la categoria „Blog de jurnalist”. Mi s-ar fi părut greşit ca acest loc să fie ocupat de către altcineva.

– de 2 ori felicitări lui Şuţu pentru numărul magic – 222 #sutufacts

În rest, degetul mijlociu pentru cei care s-au plâns că unele din premii au fost câştigate de nişte necunoscuţi. Sunt curios pe câţi dintre ăştia care se vaită îi recunoaşte lumea pe stradă sau chiar în online!

Acestea fiind zise, hai pa!

7 Comments

 1. ZeceDeZero

  cine stie ce-i bun lasa piscoturile si ia otrava…

 2. Pato Basil

  ma bucur ca ne-am reintalnit!

 3. loredana

  hihihi:)

  • Șerban

   Minţi! 🙂

 4. Vlad Dulea

  pai hai sa vedem, serbane, de exemplu la categoria mea…

  • Șerban

   Ce e cu categoria ta?

   • Vlad Dulea

    tu ai scris in articol „În rest, degetul mijlociu pentru cei care s-au plâns că unele din premii au fost câştigate de nişte necunoscuţi. Sunt curios pe câţi dintre ăştia care se vaită îi recunoaşte lumea pe stradă sau chiar în online!”

    cum ti se pare aceasta afirmatie vizavi de categoria la care am participat eu, adica Blog de muzica?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: