Cum să instalezi zeci de aplicații dintr-un clic

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Astăzi vă prezint un site foarte folositor leneșilor, dar mai ales celor ce lucrează în IT. Și nu numai! Chiar și celor care au obiceiul de a instala și reinstala Windows sau Linux de n ori și le e scârbă de reinstalarea fiecărui program în parte.

Pentru cei ce nu au auzit (încă) de el, Ninite este un site ce oferă posibilitatea instalării a peste 50 de aplicații dintr-un singur foc!

Grupate pe categorii – Web browsers, Messaging, Media, Utilities etc. – aplicațiile reprezintă aproximativ 90% din tot ceea ce vrei să instalezi imediat cum s-a încheiat instalarea sistemului de operare, fie el Windows sau Linux.

Deoarece este un site „neutru”, oferă mai multe produse asemănătoare din aceeași categorie, după aromă și gust. Astfel există Chrome, Safari, Opera, Firefox în categoria Web Browsers, 7-zip și WinRAR la Compression și altele.

Instalarea este foarte simplă: selectezi ce vrei să instalezi și dai clic pe GET INSTALLER. Descarci programul de instalare și aștepți descărcarea și instalarea fiecărui program în parte.

Nu vă așteptați să descărcați software piratat sau cu licență. Nu! Aici sunt doar programe gratuite și trial. Bineînțeles că este specificată versiunea imediat sub sigla fiecărui program în parte.

În cazul programelor ce au prostul obicei de a veni, la pachet, cu toolbar-uri, setarea paginii de start a browserului și alte junk shit, Ninite nu le va instala! De exemplu, Winamp vine în varianta Light, fără alte add-on-uri. Yahoo! Messenger nu instalează toolbar-ul în browser, IrfanView nu instalează produse Google etc.

Io vă urez spor la treabă și dacă vă întreabă cineva de unde ați auzit de site-ul ăsta, nu ezitați să îi trimiteți aici! Așa ca de „mulțumesc”.

Baftă!

3 Comments

 1. daninho

  se foloseste des in versiunile customizate de windows

 2. cc696

  Da-l in ma-sa ca e de cacat! A trebuit sa dezinstalez programele instalate cu el si sa le iau direct de pe site. Sucks! (parerea mea)

  • Serban

   Poate îmi spui și de ce e de căcat?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: