Desperados Party – sălbăticie urbană

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Pentru cei ce nu știu, Desperados Wild City Party a avut loc la Fabrica Electrica pe str. Candiano Popescu nr. 2 din București, joi 13 octombrie 2011, începând cu ora 22.

O petrecere sălbatică, alături de animatoare ce-ți captau atenția încă de la intrare, cu multă bere bună și muzică de calitate.

Am avut ocazia de a asculta muzica celor de la Dub Pistols, ROA (Rise of Artificial) și încă o trupă al cărui nume nu l-am reținut. 🙂

Dacă Dub Pistols este așa cum o știți, ca de obicei, ROA mi s-au părut zero la capitolul prestație live și nu din cauza sunetului ci a atitudinii pe scenă a acestei formații. Chiar dacă muzica lor este OK, „punerea în scenă”  nu este una din cele mai reușite. Cred că le-ar sta mai bine ca trupă de studio.

Poate fi doar părerea mea, dar cei de la ROA mi se par destul de pasivi în relația artist – public. Aștept și părerile voastre legate de subiectul ăsta.

În schimb, am apucat să-mi pun o reptilă pe mână! 🙂 Nu! Nu e una reală ci doar un tatuaj temporar. Am fost arestat, încătușat și aruncat în închisoare de către cele mai sexy polițiste! Îmbrăcate în fuste foarte scurte, păr frumos și picioare lungi, polițistele sexy sunt cele ce nu lipsesc niciodată din petrecerile Desperados.

Pentru cei interesați, berea Desperados a costat 7 lei, dar dacă beneficiai de invitație VIP o puteai consuma pe sistemul mokangeală. Alternativ, puteai fenta organizarea și beneficia de acest sistem, cu condiția să fii descurcăreț precum subsemnatul. Am găsit o gaură de securitate și am exploatat-o! Nimic ilegal, stați liniștiți. Doar un mini-boicot. Pentru că pot și s-a putut! 🙂

Acestea fiind spuse, sunt sigur că nu voi lipsi de la următoarea petrecere Desperados pentru că dacă nu ai văzut o petrecere Desperados, ai trăit degeaba! Exact așa cum spun chiar ei, tot așa vă zic și eu!

Nu ratați petrecerile lor! Muzică bună, bere gustoasă, animatoare sexy și multă distracție pe metru pătrat!

Cu toate astea, consumați responsabil! 😉

Despre petrecere au mai scris: Papen Anne Marie , Vali , Auras , Corina , Haotik .

2 Comments

  1. Nebunia

    Dar nu ne dai niste informatii mai precise despre gaura aia de securitate ?? chiar asa ? poate om incerca si noi daca/atunci cand vom avea ocazia…

    • Șerban

      Astfel de „hibe” se vând pe bani mulți! 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: