Despre mine

Șerban este numele meu.

Sunt născut în vremea când lumea începuse să îl înjure pe Nea Nicu, am trăit în perioada când toată lumea (de aici și de afară) a început să îl înjure pe Nea Nelu, am văzut și cum, cu ajutorul său, s-au plantat flori la Universitate. Înainte de asta am mestecat gumă Turbo, am tras cu invizoace și m-am pupat cu fete la jocul cu sticluța.m

Domeniul IT mă pasionează începând din 1990 și tot de pe atunci am pus mâna pe o tastatură și am început să scriu cod, începând cu BASIC. Pe Internet sunt din 1998, deci am trecut prin toate fazele dezvoltării Internetului în România – de la dial-up și mIRC, până la fibre optice și rețele de cartier. Am lucrat ca network admin și sysadmin pe Windows și Linux. Când am chef, mă mai apuc să butonez în niște PHP, puțin MySQL și mai mult HTML și CSS. În prezent lucrez ca Linux Sysadmin.

Am fost SuperUser de nivel 2 pe Foursquare, traducător de Twitter (unde am ocupat locul 1 pe România și locul 5 în lume, după numărul de traduceri, în momentul când Twitter a lansat, oficial, platforma în limba română), am tradus paginile de ajutor Google (pe vremea când unii râdeau de el scriind „google sux” în căsuța de căutare a Yahoo! Search), am făcut și ceva traduceri pentru platforma Facebook (puține) și aplicația de mesagerie WhatsApp.

Uneori, mai pun umărul la modificarea temelor WordPress, mutarea site-urilor pe domeniu .ro și găsirea unei configurații optime, pentru hosting – VPS, VDS sau servere fizice.

De ceva timp, am plecat din țara-n care m-am născut, din motive pe care le consider atât de evidente, încât nici nu merită menționate.

Dacă ai să îmi transmiți ceva, folosește secțiunea Contactează-mă. Și fără spam!

Mulțumesc!