Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Andreea Mihalcea este o prezență feminină nouă, în blogosferă. În urma evenimentului moderat de Ioan Nicuț , Andreea s-a decis să aibă propriul blog.

Așadar, printre primele sale articole există o leapșă ce vorbește despre vise și sport.

Nu am fost și nu sunt un practicant al vreunui sport, dar întotdeauna am avut câteva ce mi-au atras atenția și pe care le-am urmărit cu plăcere sau chiar le-am pus în practică, alături de prieteni. Astfel, joc de tenis de fiecare dată când am ocazia (nu prea des, din păcate). Îmi plac sporturile de iarnă (pe care le urmăresc cu plăcere de fiecare dată), ba chiar am încercat să fac puțin snowboard și mi-am dat seama că este un sport pe care mi-aș dori să îl stăpânesc cât se poate de bine!

Deși am avut un mic accident cu ani în urmă, încă iubesc mersul pe bicicletă. Dacă aș putea, m-aș plimba prin toată țara pe bicicletă! Țin minte cum „depanam” cu plăcere mountain bike-ul pe care-l aveam, schimbam pedale, montam faruri, saboți, pedale, foi, pinioane… practic demontam și curățam absolut orice piesă făcea parte din acea bicicletă! Și o făceam cu plăcere!

În schimb, nu am fost niciodată un mare fan al fotbalului, poate și din cauză că fotbalul românesc a devenit o afacere și nu un sport! Mă uimesc singur atunci când, urmărind un meci de fotbal, îmi dau seama că nu îl mai urmăresc cu aceeași plăcere ca în timpul lui Duckadam, Bölöni, Bumbescu sau Hagi. Ba dimpotrivă! Orice meci de fotbal este, pentru mine, un prilej de amuzament. Mă amuz mult mai tare când urmăresc afacerile balonului rotund, pe teren, ca atunci când văd un film de comedie.

Și cu toate astea, este rușinos ca o activitate ce ar trebui să îți provoace plăcere și să contribuie la sănătatea ta să devină o afacere, o activitate ce se desfășoară doar din dragul de a face mulți bani , uitând scopul principal al său!