DIGI Energie – curent electric de la RCS-RDS

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

power-offProbabil că ați aflat deja că RCS-RDS a intrat pe piața de energie electrică și furnizează deja curent electric în județul Bihor. Mai exact companiei de transport OTL S.A. (Oradea Transport Local), care a întrerupt contractul de furnizare de curent electric cu Electrica.

RCS-RDS a cumpărat „la cheie” șapte parcuri de panouri fotovoltaice și are în vedere extinderea la nivel național, un alt mare client al său fiind Primăria Galați. Extinderea pare să fie una floare la ureche, având în vedere că este prezent, deja, în casele a milioane de români cărora un preț mai mic pe kilowatt nu le-ar sta rău.

rcs-rds-energie-electricaDacă ar fi să mă iau după tarifele practicate la telefonia mobilă, înclin să cred că vor menține aceeași linie și în domeniul energiei electrice, mai ales dacă vor merge pe producerea de curent electric folosind tehnologii verzi.

Momentan, secțiunea dedicată energiei electrice, de pe site-ul RCS-RDS, este în construcție.

Ca fapt divers, un membru al forumului de pe Softpedia a publicat un logo „DIGI Energie” într-o discuție unde se glumea pe seama furnizării energiei electrice și a posibilelor sesizări rezolvate cu întârziere de către echipa RCS-RDS, așa cum ne-am obișnuit în cazul serviciilor Internet-TV-Telefonie.

digi-energie

Surse:
Viața Liberă – „Primăria Galați va cumpăra curent electric de la RCS-RDS”
eBihoreanul – Zoltan Teszari dă lovitura: RCS-RDS vinde cel mai ieftin curent din România
Mortu’s Blog – Energie electrică de la RCS-RDS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.