DIGI Mobil 4G parțial color

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

logo digi mobilÎncepând cu luna octombrie, DIGI Mobil a lansat serviciul 4G, în urma câștigării licitației pentru banda de 2600 MHz. Până aici, totul este bine.

Partea mai puțin bună este că, spre deosebire de multe alte smartphones , iPhone 5S nu funcționează pe 4G de la Digi Mobil, cu excepția modelelor fabricate pentru Asia. Modelul pentru Europa (A1457) nu funcționează pe canalul LTE 38, adică exact cel pe care Digi Mobil îl folosește pentru serviciul 4G.

iphone5s-A1457Același lucru se întâmplă și în cazul telefoanelor HTC One și HTC One M8, singurele modele ce pot funcționa pe frecvența de 2600MHz, canal 38, fiind cele fabricate pentru Asia. Spre deosebire de acestea, HTC One M9 funcționează fără probleme în rețeaua Digi Mobil 4G, indiferent de zona de unde este cumpărat.

În tabăra Apple avem iPhone 6S (A1549) și 6 Plus (A1522), aceste 2 modele având suport doar pentru canalele 1-8, 13, 17-20, 25, 26, 28 și 29 LTE, modelele fiind fabricate pentru America de Nord și America de Sud. Este, totuși, posibil să le găsiți comercializate pe site-uri mai mult sau mai puțin îndoielnice, cât și pe site-uri de licitații, deci acordați atenție sporită modelului de pe spatele telefonului, înainte să-l cumpărați!

Surprinzător, niciunul dintre ultimele modele lansate de către Samsung – Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 Edge nu funcționează pe rețeaua 4G de la Digi Mobil.


Surse:

1 Comment

  1. Marius

    Nasol cu 4g-ul lor momentan. Poate vor mai castiga niste licitatii pe viitor. Momentan 4G-ul lor e ca si cum n-ar fi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: