DIGI Storage – spațiu gratuit de stocare în cloud pentru clienți

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

digi-storage

Furnizorul de servicii triple-play, RCS-RDS, a lansat serviciul DIGI Storage pentru stocarea datelor în cloud. DIGI Storage este disponibil gratuit pentru clienții RCS-RDS care au un abonament Digi Net Fiberlink 500 sau Digi Net Fiberlink 1000. Pentru aceștia se oferă 20 GB spațiu de stocare.

Suplimentar, clienții RCS-RDS pot cumpăra 50 GB suplimentari, pentru 3 lei/lună (TVA inclus). Spațiul poate fi extins până la 150 GB, taxa fiind de 3 lei/lună pentru fiecare 50 GB suplimentari.

O funcție interesantă este posibilitatea adăugării unei adrese e-mail secundare, pentru a partaja spațiul de stocare cu încă o persoană, căreia nu vrei să îi dai acces la contul tău.

Activarea serviciului se poate face din interfața Digicare, în ramura SERVICII » ALTE SERVICII » DIGI STORAGE.

Digi Storage oferă posibilitatea criptării datelor, renunțarea la această opțiune fiind practic imposibilă fără ștergerea și recrearea contului.

In cazul in care optezi pentru functia „criptare”, documentele si informatiile tale vor fi supersecurizate, nimeni in afara de tine si de titularul contului aditional neavand acces la ele. De fiecare data cand vei dori sa vizualizezi/modifici documentele, va fi necesar sa le descarci pe un PC / laptop / tableta.

Puteți descărca aplicația Digi Storage din Google Play și App Store .

2 Comments

  1. Irina Bărăgoi

    3 lei/lună pentru 50 GB suplimentari… le dau și dublu, chiar și triplu, numai să mi-i pună ca trafic de date pe cartelă.

    • Șerban Păun

      Traficul de date este nelimitat. 😉

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: