16 comentarii la „DIGI WiFi Direct Login – o legendă vie!

 1. L..... Răspunde

  Nu ma pot conecta la digi wi fi cu telefonul sony z5. Imi apare semnul de wi-fi cu semnul mirarii (!), si nu se conecteaza. Cu telefonul anterior sony m2 m-am conectat fara probleme.

 2. tibi Răspunde

  you don’t have permission to access /wipublic/on this server
  403 forbidden…primesc eroarea asta de fiecare data cand incerc sa intru pe net prin digi wifi..pe alt pc se conecteaza fara probleme. am reinstalat windows-ul dar fara succes eroare persista. chiar si cu telefonul pot sa ma conectez..

 3. ines Răspunde

  Nu merge. Eram azi in sediul RCS RDS- Constanta, si am zis hai sa intru pe wifi. Telefonul meu Nokia 1320 a descoperit DIGI WIFI direct login si digi wifi 2.4-parca, am scris user-ul si parola-cum m-au sfatuit tipele de acolo, am incercat si cu contul wifi pe care tocmai mi-l facusem ,la care am dreptul gratuit, DAR IN ZADAR! Raspunsul telefonului- conectare nereusita. Au mai incercat inca doua functionare de acolo- de la relatii cu clientii, IN ZADAR.Nimeni nu stia de ce nu merge…..Asta e!

 4. Adrian Răspunde

  Nu merge…am incercat cu ipad mini si iphone in statiile de metrou Unirii, Izvor, Eroilor, Politehnica si Lujerului (05.06.2013 ora 11:00)

 5. Adrian Stanescu Răspunde

  Bun, si in curand ce am de facut ? Sa-mi cumpar un PC si sa-l car cu mine ca sa mi se conecteze smartphoneul prin el la wifi RDS din metrou ? Nu e cam mare bataia de joc ? Nu ar fi fost mai simplu sa al lase cum era, bagi user si parola si merge ? De ce am mereu impresia ca firmele se distreaza pe seama noastra, a consumatorilor, care suntem un fel de cobai care stau si le testeaza toate prostiile ? E o parere perosnala, nimic mai mult…

 6. Raul Răspunde

  O alta solutie pentru Android ar fi sa instalati aplicatia DIGI WIFI Authenticator din Play Store. Aplicatia face autentificare automat pe hotspot-urile care necesita web login si functioneaza si pe versiuni de Android mai mici de 4.

  Enjoy!

  • Șerban Autor articolRăspunde

   Ai dreptate, aplicația respectivă o foloseam și eu până când au lansat acest serviciu. Am uitat să scriu despre ea în acest articol și mi-am adus aminte acum. 🙂

   Însă dorința mea era să mă conectez la Direct Login deoarece mi se pare mai eficient și mai rapid. Pentru cazurile în care serviciul de la Digi nu funcționează, DIGI WiFi Authenticator este cea mai bună soluție pentru conectarea la DIGI Wifi Web Login!

 7. Dan Răspunde

  Într-adevăr, am testat și eu azi și nu merge. Anunțul lor este oficial și scrie în text faptul că asta susțin ei. Toată lumea știe câtă încredere poți avea în RCS 🙂

  • Șerban Răspunde

   Nu e vorba de încredere aici, ci de profesionalism. Întâi verifici informația şi abia apoi scrii. Dar noi suntem bloggeri, nu știm noi de-astea… 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.