by

Doar o idee

Acest articol este mai vechi de 1 an. Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.


Pornind de la ideea lui Iosazaur, mă simt nevoit să-mi dau cu părerea despre recent încheiata campanie a Blogal Initiative, mai exact campania Quickmobile.ro la care am participat și eu, printre mulți alții.

Comentariul lui @GabrielIosa la articolul ce anunța câștigătorii, găsibil aici, este argumentat destul de bine, după părerea mea. Deși risc să îmi iau ceva înjurături din partea multora, țin să precizez un lucru foarte important și pe care mulți nu îl înțeleg: ești acolo pentru că așa ai ales, nu pentru că @Chinezu a venit la tine în casă, ți-a dat un mare pumn în cap și ți-a zis „mișcă-ți curul și participă la campania ea sau vei suporta consecințele, mai exact fiecare cetățean al poporului chinez îți va da câte un bobârnac în nas dacă nu te supui voinței mele superdumnezeiești!”. E clar?

Într-adevăr, răspunsurile lui Chinezu, legate de acest subiect, nu sunt din cele mai echidistante (mie personal îmi sună a „nu-ți convine? Pa și pusi!”), dar trebuie să înțelegem că nu ne obligă nimeni să participăm la campaniile Blogal Initiative. Uite aici #doaroidee: nu ești mulțumit? Boicotează Blogal Initiative prin neparticipare. Dacă fiecare persoană ce are o nemulțumire legată de campaniile lor nu ar mai participa la ele, poate că asta se va sesiza în cifre (dacă numărul nemulțumiților e unul semnificativ) și își vor da seama că ceva pute acolo pentru că nu e lumea mulțumită! Dacă nu… asta e! Te supui majorității pentru că așa ne-a învățat pe noi democrația asta, nu-i așa?

Un alt punct de vedere strict personal este legat de premiul I. Ce-i drept, nici eu nu l-aș fi premiat pe tovarășul @haotik din mai multe motive, printre care unele strict personale. Dacă e nevoie, le pot enumera.

De câștigat nu mă așteptam să câștig, dar nu pentru că Chinezu jurizează așa cum crede de cuviință ci pentru că nu am noroc la loto. Iar campaniile astea sunt un fel de loterie: iei un bilet și câștigi, dacă ai noroc.

Pe scurt, ceea ce am scris în comentariul la articolul respectiv zic și acum:

După toate nedumeririle de mai sus oare mai trebuie să adaug că eu am avut un articol cu o critică la adresa site-ului Quickmobile.ro? Era vorba despre lipsa acumulatorilor pentru laptop în categoriile de pe site și cum în acest moment bateria este exact ce-mi trebuie pentru laptop-ul meu, m-am gândit să o cumpăr de la Quickmobile.ro.

Stupoare! N-au!

Nu comentez topul câștigătorilor. Felicitări că au avut norocul de a fi aleși. Despre jurizare… numai de bine! 🙂

Să fie într-un ceas cu cuc!

Baftă!

5 comentarii 1. // Răspunde

  Apăi eu sigur nu mai particip. Trebuie să fii cel puțin retardat să o mai faci (mă refer în general la bloggeri, nu neapărat la tine).


  1. // Răspunde

   Vorbește în numele tău și nu jigni alte persoane. Fiecare e liber să facă ce vrea, retardat sau nu.

   Tăăăă dăăăă 😆


  1. // Răspunde

   Nu jignesc pe nimeni. Se jignesc singuri dacă participă la așa ceva, eu m-am jignit și nu o să mai fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *