Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Google este tipul cu bani, îmbrăcat mereu la costum, care conduce un CLK prin oraș și un SLK când are chef de sporturi extreme. Iese prin localuri scumpe și poate că ăsta să fi fost motivul pentru care el este acum fericit! A cunoscut o tânără domnișoară, cu gene senzuale, niște ochi superbi și un caracter de vulpiță. Lui Google i s-au cam aprins călcâiele după ea, de la focul ce-i ardea în inimă. Și uite-așa trăiesc ei împreună, bine-mersi, într-o relație de nedespărțit.

Pe Google nu-l interesează nimic altceva înafară de a o face pe vulpiță fericită. Și cum să facă asta altfel decât prin a-i satisface toate mofturile și dorințele ei ascunse?

Așa că, într-o zi, Mozilla i-a cerut câțiva bănuți. Nu mulți. Vreo 100 de milioane $ ca să mai rămână cu el. Și el i-a dat pentru că știe că are un rival cu care ea ar cocheta un pic – Bing (Bing e un tip plictisitor, dar lumea stă cu el pentru că n-are ce face. Bing e securistul cartierului și îi are pe toți la mână cu câte ceva, însă de Google îi este frică pentru că e un tip înalt și bine făcut, un tip sportiv. De-aia îl place Mozilla). Și ea a mai rămas cu el. Dar asta se întâmpla anul trecut. Ce te faci cu fata când vine și anul ăsta să-ți ceară bani? Îi dai. Cât? Puțin.

300 de milioane $ a plătit Google către Mozilla pentru ca motorul lor de căutare să fie cel implicit în browserul Firefox, chiar dacă Mozilla are parteneriate și cu alte motoare de căutare precum Yahoo, Yandex, Amazon, Bing sau eBay.

Un chilipir!