Dragostea în realitatea augmentată + ciocolată

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Cu siguranță mulți dintre voi trimiteați sau primeați mesaje de dragoste notate pe bucățele mici de hârtie.

Bilete de tramvai, foi de caiet, tabla din clasă, pereții din spatele blocului – toate acestea erau, în copilărie, suport pentru trimis mesaje de dragoste.

Pentru că tehnologia a avansat, acum toate cele enumerate mai sus au pierdut ceva teren în fața dispozitivelor ce ne domină viața de zi cu zi. Și pentru că smartphone-ul este noua atracție, de ce să nu profiți de el pentru a-ți promova produsul?

Acum depinde de imaginația fiecăruia, deși ideile pe care le-am văzut puse în aplicare până în ziua de azi mi s-au părut ușor asemănătoare. Una din aceste idei este cea a grecilor de la Lacta – ciocolata care a rămas întipărită în mintea lor ca fiind suportul pentru mesajele de dragoste.

Din cauză că producătorul a schimbat ambalajul cu unul de plastic, acesta nu a mai putut fi folosit de către îndrăgostiții greci, așa că s-au gândit la altceva: Augmented Reality.

Să presupunem că vrei să îi transmiți iubitei/iubitului un mesaj de dragoste pe care, de obicei, îl scriai pe ambalajul de hârtiei al ciocolatei. Descarci aplicația creată de OgilvyOne Atena, cauți pe Facebook persoana căruia vrei să-i trimiți mesajul, îl scrii și dai Send. Atât de simplu!

La celălalt capăt al firului conversației se află iubirea vieții tale. Primește un mesaj prin care i se spune să descarce aplicația pentru a vedea mesajul „ascuns”, dacă nu o are deja instalată. O descarcă, pune mâna pe o ciocolată Lacta, o așează în fața camerei foto a telefonului și… pam-pam! Apare mesajul de dragoste.

Interesant, nu vi se pare? Poate vă convinge reclama de mai jos…

Ca fapt divers, Lacta este cea mai cunoscută ciocolată din Grecia. Nu știu dacă există pe la noi prin magazine, însă acum mi-am adus aminte de ea și o să o caut! 🙂

Un studiu de caz despre pagina de Facebook a acestui produs vedeți în clipul de mai jos.

Un comentariu la „Dragostea în realitatea augmentată + ciocolată

  1. Dli Răspunde

    La noi in tara nici macar nu mai stiu care este cea mai bun ciocolata. Toata viata credeam ca e Poiana dar nu prea e asa. Cred ca nu se mai cumpara asa de bine ciocolata Poiana. Mi-ar placea sa existe si la noi metoda asta macar asa ai pute arata persoanei iubite cele mai neobisnuite declaratii de dragoste. Chiar e interesanta aceasta metoda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.