În noiembrie 2017, am cumpărat o mașină de spălat Arctic – APL51211BDW3, de la Altex.

Fără Black Fraierday și alte abureli de marketing, am dat pe ea 899,90 lei + taxă de livrare de 25 lei. De curiozitate, am urmărit prețul acestei mașini de spălat, pentru că mi s-a părut un preț destul de bun și m-aș fi mirat să o văd mai ieftină de atât.

Ca atare, am ajuns și pe site-ul eMag, acolo unde erau câteva recenzii și unde am zis să adaug și eu una, ca să fie de folos potențialilor cumpărători. Recenzia mea suna așa:

Am cumpărat mașina asta la 899,90 lei de la Altex, în noiembrie 2017. De așa-zisul „Black Friday” din noiembrie 2018, prețul la eMag este… 899,90! 😆

Mașina este foarte bună, spală bine, este slim, deci încape ușor pe ușa de la baie și nu ocupă mult loc. De un an de când o folosesc nu am ce să îi reproșez!

ȘERBAN

Comentariul meu nu a fost pe placul cuiva de la eMag, prin urmare nu a fost publicat, deoarece făceam „trimitere către firma concurentă”. Ulterior, am aflat că nu a fost republicat deoarece ofeream și „informații legate de preț”.

În discuțiile cu cei mai în vârstă, uneori, e imposibil să nu auzi vorbe ca „a înnebunit lumea, dom’le! Așa ceva nu se întâmpla pe vremea noastră!”. Dar uită că pe vremea lor nu se difuza la televizor și la radio nimic din ce nu se voia a se afla de către populație. De-aia lumea stătea cu urechea lipită de Radio Europa Liberă și de Vocea Americii – ca să audă adevăratele știri, nu cele filtrate de partidul comunist.

Preț Arctic APL51211BDW3 din 2 mai 2019

Să trăiți bine, tovarăși eMagicieni! La Altexe întotdeauna mai ieftin! 😉

Aștept aprobarea noului review, coafat și frezat cu ciocanul și parfumat cu parfum de seceră:

Excelent, tovarăși!
5 / 5 stars