Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

puzzle-rooms-logo

Astăzi am fost într-o piramidă egipteană, pe urmele lui Jonathan Livingstone, pentru a rezolva misterul morții sale.

Exploratorul Jonathan Livingstone străbătuse lumea în lung și în lat, mereu în căutarea aventurilor și a comorilor uitate ale marilor civilizații. De la ecuator la poli, acesta nu se dăduse niciodată la o parte din calea primejdiilor, iar firea sa neînfricată îl ajutase să treacă peste toate obstacolele pe care le întâlnise.

Ultima aventură a lui Jonathan Livingstone se pare că a fost cea din Egipt. Acesta a dispărut în Valea Regilor, acolo unde căuta o comoară despre care se presupune că ar fi fost una fabuloasă…

escape-room-puzzler-rooms-egipt-jonathan-livingstone

Imagine: puzzlerooms.ro

Camera Egipt de la Puzzle Rooms este una care m-a impresionat în mod deosebit, mai ales datorită decorului realizat foarte bine, care îți dă senzația că toate acele elemente au fost aduse acolo direct dintr-un mormânt din piramidele egiptene.

Evadat din EgiptTot acolo o veți cunoaște pe una dintre cele mai frumoase zeițe egiptene – Bastet. De ce este „una dintre cele mai frumoase”? Simplu: pentru că este zeița-pisică . 🙂

La Puzzle Rooms am fost alături de Iulia , Irina , Andrew și Emil . Am reușit să evadăm într-un timp foarte bun (32 de minute), intrând pe locul 3 în clasamentul cu cei mai buni exploratori ai piramidei egiptene.

Egipt este o cameră cu nivel începător-mediu și tot una care te va lăsa cu zâmbetul pe buze. Nu există monotonie în această cameră, totul fiind interesant și bine realizat. Iar dacă mai ești și un admirator al piramidelor și a tot ce ține de egipteni, cu siguranță trebuie să ajungi acolo!

Puzzle Rooms pot fi găsiți pe site-ul oficial , tot acolo unde vei putea rezerva una dintre camerele lor și unde vei putea afla mai multe informații.

5 / 5 stars