Am fugit din fabrică, după aproape o oră

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

La doar câteva zile după ce am fugit de la birou, am zis că ar fi bine să fug și din fabrică. Mai ales pentru că este o fabrică românească, din perioada primului război mondial, mai exact în noiembrie 1917.

O idee interesantă, un decor foarte bine realizat și câteva probe ce îți vor încinge creierul – cam așa aș descrie The Factory, joc de room escape, pe care îl găsiți la Escape Bucharest.

escape-bucharest-factory

Chiar dacă atmosfera de fabrică nu este tocmai una dintre cele mai prietenoase, chiar dacă munca noastră, încercând să evadăm, s-a lăsat cu sudori mari pe frunte, împreună cu Ana , Alin , Emil și Malaezu am reușit, până la urmă, să evadăm, practic fugind de la locul de muncă. Despre The Factory, proprietarii spun așa:

Suntem in noiembrie 1917, in timpul primului razboi mondial. Bucurestiul este sub ocupatie germana de mai bine de un an. Prizonierii de razboi erau tinuti in subsolurile fabricilor pe care germanii pusesera stapanire. Sunteti intr-una din camerele unei fabrici. In aceasta incapere erau tinuti o categorie aparte de prizonieri de razboi: ofiterii de comunicatii din armatele aliate impotriva Germaniei. Nici unul dintre ei insa nu a reusit sa mai vada lumina zilei dupa ce au intrat aici.

Dincolo de modul foarte interesant în care a fost realizată camera The Factory, nici holul de primire nu dezamăgește. Așa cum se vede în imaginea de mai jos, pereții sunt pictați într-un mod original și sunt realizați de către Paul Mihai Comănescu („Boeme”), dând un aspect unic, deosebit, potrivindu-se de minune cu ideea de jocuri de evadare, mistere și tensiune.

escape-bucharest-boeme

 

Evident că veți găsi continuarea, cât și mai multe detalii și date de contact pe site-ul oficial sau pe pagina lor de Facebook .

4 / 5 stars     

2 Comments

  1. Escape Bucharest

    Am instalat Aer Conditionat pentru o experienta Chill and Cool. Creierul functioneaza mai bine la rece 🙂

    • Șerban

      Asta nu poate decât să mă bucure și să vă doresc să aveți parte de cât mai mulți evadați! 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: