Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

escapart-escape-roomGarsoniera de la Escapart este locul unde te vei simți ca acasă, dacă ești un student din provincie, care locuiește cu chirie.

Decorul este minimalist, dar pașii pe care îi vei avea de urmat și rezolvat sunt la polul opus, adică mulți și complicați. Dacă la început o să ai impresia că este o cameră ușoară, pe măsură ce treci de câteva probe te vei convinge că gradul de dificultate are o progresie logaritmică.

Ca sfat de urmat ar fi să acordați o foarte mare atenție detaliilor din cameră și să nu vă grăbiți. Totul este, în final, logic și bine legat, trebuie doar să aveți multă răbdare, calm și un foarte bun spirit de observație.

PATOGEN este laboratorul în care s-a lucrat la un vaccin împotriva virusului ce a ucis peste 1 miliard de oameni, însă a fost închis, în mod suspect, înainte de a publica descoperirea.

Pentru a recupera datele, ONU a asamblat o echipă specială. Pe drumul spre destinație, echipa a fost atacată și a ajuns cu greu în laborator, unde un mecanism a blocat ușile și a activat o bombă.

Scopul jocului este de a recupera vaccinul și de a evada în maximum 60 de minute, rezolvând toate enigmele. Nivelul de dificultate mi s-a părut a fi 10/10, poate și din cauza faptului că nu am reușit să ne dăm seama de anumite lucruri care, odată explicate de către cei de la Escapart, au devenit clare.

Și în această cameră aveți nevoie de multă răbdare, în plus vă trebuie și o capacitate de concentrare în situații extreme ieșită din comun.

Ambele camere le-am rezolvat împreună cu Ana , Alin , Emil și Malaezu , toți 5 ieșind cu procesoarele încinse din aceste camere, în special din cea de-a doua. 🙂

Escapart pot fi găsiți pe site-ul oficial și pe Facebook , pentru localizare, rezervări, poze și mai multe detalii despre cele două camere.

4 / 5 stars