Facebook Music – ascultă cu prietenii!

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Facebook a anunțat ieri, pe blogul oficial, noul serviciu de ascultat muzică alături de prieteni. Facebook Music poate fi folosit de către oricine prin simpla accesare a paginii de pe Facebook .

O să vă explic cum funcționează, exact așa cum spun angajații lui Zuck. În primul rând trebuie să cauți un prieten care ascultă muzică în acel moment. Faci asta uitându-te în lista de chat și căutând simbolul respectiv, alături de indicatorul online (bulina verde).

Când ții mouse-ul deasupra prietenului respectiv, vei vedea un pop-up cu un buton: Listen with Gigi. Dai clic pe el și pam-pam! Tu și Gigi vă delectați cu aceeași muzică! Atunci când Gigi schimbă melodia, evident că se va schimba și la tine!

O altă funcție interesantă este aceea că poți discuta pe chat despre orice melodie pe care o ascultă 2 sau mai multe persoane.

Iar dacă nu mă credeți pe cuvânt, puteți să verificați articolul original chiar pe blogul oficial Facebook. 😀

Eu am intrat pe pagina Music de pe Facebook, am dat play unei melodii de pe MySpace, a început să zdrăngăne ceva în boxe, însă n-am prieteni în lista de Facebook care folosesc acest serviciu. Probabil pentru că nici ei nu îi văd rostul. 🙂

O precizare suplimentară: melodia din imaginea de la Facebook – Arcade Fire – We used to wait e foarte mișto! Vă recomand să o ascultați! Mie îmi place și sper să vă placă și vouă. Uite aici un clip:

3 Comments

 1. TzaCaNeL

  Acum ai pe cineva in lista! :))

  • Șerban

   Bun. Când facem un Playlist party? 🙂

   • TzaCaNeL

    Maine sau duminica cred. Dar sa fim mai multi! 😀

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: