Fantezii americane

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

America a venit întotdeauna cu ceva nou, indiferent de domeniu. A adus cowboy care mestecă tutun, hamburgeri făcuți din te-miri-ce produse mai mai mult sau mai puțin naturale, filme polițiste cu urmăriri spectaculoase, superacțiune și multe fantezii sexuale.

V-ați gândit vreodată la sex pe masa din bucătărie? Este, poate, una din cele mai mari fantezii ale americanilor: să fie alături de partener(ă), amândoi goi, pe masa din bucătărie!

Nu am înțeles niciodată logica acestei fantezii, de aceea o consider inutilă și de ignorat. Ceea ce mi se pare imposibil să trec cu vederea este ce urmează după punerea în practică a acestei fantezii.

Să zicem că John o cheamă pe Katie la el acasă, pregătește o sticlă de vin roșu, câteva lumânări parfumate, o muzică lentă ce cântă din sistemul audio Pioneer, se îmbracă la costum și o așteaptă.

Apare ea, Katie. Ea este blondă, îmbrăcată ca pentru bal sau stil „office”. Oricum ar fi, cămașa ei va fi ruptă cu nesimțire, până la ultimul nasture, părul i se va desprinde dintr-un elastic de 10 cenți, cumpărat din flea market iar culoarea buzelor va rămâne intactă, indiferent de presiunea ce va apăsa asupra ei.

În traseul lor prin toată casa, John și Katie vor ajunge în bucătărie, amândoi fiind goi. John o ridică de coapse și o așează pe masă unde își vor petrece restul orelor, până când ea pleacă acasă.

Dacă ar fi un film, cadrul următor ar fi în cu totul altă parte, mai puțin la John acasă. De ce? Pentru că ar fi ilogic să îl arate pe John cum își invită părinții la masă, cum le așează farfuriile, mâncarea și șervețelele pe aceeași masă unde Katie și-a așezat posteriorul și și-a lăsat urmele iubirii ce i-o poartă lui John.

Și ne mai mirăm de ce americanii mănâncă la fast food…

1 Comment

  1. Marius Floama

    Iti spun din proprie experiente ca experienta asta e foarte ok dar nu asa cum ai spus tu. Cel mai interesant e sa inceapa tot in bucatarie si sa se termine in bucatarie cu farfurii sparte, aruncate de pe masa, everything rough. O da! That is quite a nice date! Si sincer sa fiu, se poate spala orice asa ca nu e o mare problema aia cu Katie. Pe un fund curat ai mai putini microbi si bacterii decat pe mainile pe care le ai tot timpul la vedere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: