Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Astăzi vă voi vorbi despre o funcție folositoare a celui mai cunoscut program de mesagerie instant, pe Linux – Pidgin!

Funcția despre care vă explic se numește Psychic Mode și este un plugin pentru Pidgin, creat de Christopher O’Brien. Probabil că după ce va afla ce face acest plugin, fiecare prezicătoare de pe planetă își va descărca Pidgin pentru a putea ști dinainte când e contactată de client.

Ce face acest plugin?

Face o treabă interesantă! Să presupunem prin absurd că Maricica e o fată pe care vrei să o dai pe spate de la primul Enter. Cum faci?

Iei Pidgin, activezi pluginul Psychic Mode (sau Modul paranormal, la varianta în limba română) și aștepți.

În momentul când Maricica deschide fereastră cu tine și începe să tasteze, ție îți apare automat fereastră cu ea și mesajul „You feel a disturbance in the force…”, respectiv „Vine, vine, calcă totul în picioare…”.

Imaginați-vă cât poate fi de amuzant atunci când îi veți scrie „Bună, ce mai faci?” exact în momentul când ea se pregătește să îți scrie ceva, indiferent dacă dă sau nu dă Enter. Va fi total impresionată de faptul că te-ai gândit la ea în același moment în care s-a gândit și ea la tine, că ele așa sunt… cu zodii, spirite și alte povești. O impresionezi de la primul Enter.

Ce să mai! 🙂 Fiță totală!

Use Linux! It’s free! 🙂

Pidgin – site oficial