Flappy Bird – jocul bolnavului psihic

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

flappy-bird-game-overRar am ocazia să mă distrez pe seama turmelor de pasionați de jocuri pe telefon. Pe vremea mea îmi făceam probleme atunci când nu puteam trece de un nivel din Dizzy. Și mă apucam să cer în stânga și în dreapta sfaturi despre strategii, secrete ale jocului sau experiențe ale celor care au reușit să treacă peste acel pas.

Nu-mi aduc aminte să-mi fi stricat calculatorul din cauză că nu treceam un nivel, pentru simplul motiv că nu mi-aș fi permis să-mi cumpăr altul. Ar fi trebuit să strâng alocația pe câțiva ani buni ca să fac asta.

Acum, când există operatori care îți înlocuiesc telefonul mobil indiferent de orice, în schimbul unei „garanții” lunare de câțiva euro, există jocuri care-ți pun răbdarea la încercare, la fel ca Dizzy-ul de pe vremea mea. Însă acum îți permiți un telefon nou. Și de aici ia naștere isteria și apar tot mai mulți bolnavi psihici. Ce-i drept, cei mai mulți sunt de peste ocean, că deh… acolo e consumerismul în floare și îndobitocirea din fragedă pruncie.

Ca idee, aplicația a fost pe locul 1 în clasamentul descărcărilor din App Store pentru dispozitivele Apple. În Android rămâne același Candy Crush Saga.

Eu vă doresc să rămâneți cu toată țigla pe casă și să vă amuzați pe seama Flappy Bird și a pasionaților de ea. Dacă ați ratat momentul , puteți descărca aplicația pentru Android de aici (versiunea 1.2) sau de aici (versiunea 1.3) .

Sănătate psihică maximă!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gD-nzHy2DdU]

UPDATE: Pentru că, probabil, nu era suficient de clar de ce l-am denumit „jocul bolnavului psihic”, iată și dovada: vrei Flappy Bird pe iPhone? O poți cumpăra pe eBay, prețul de pornire fiind de doar 4500 $ sau poate fi cumpărată instant cu doar 50.000$. Bineînțeles, însoțită de iPhone 5S.

Dacă sunteți interesați, puteți găsi iPhone „rare” cu Flappy Bird instalată. Prețurile variază între câteva sute de dolari și câteva zeci de mii.

Flappy Bird on eBay

Totuși, recordul, în materie de preț, îl deține această listare de pe eBay, de doar 327.980 $, la care se adaugă costuri de livrare de 16,4 $.

Flappy Bird iPhone 5S

Spor la cumpărături!

1 Comment

  1. BogdanConstantinescu

    What the…???

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: