Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Foursquare Logo

Foursquare este rețeaua socială cu ajutorul căreia descoperi locuri și localuri noi, oferte speciale, reduceri la produse și chiar prieteni noi!

În România, Foursquare are mai mulți utilizatori ca Twitter și este din ce în ce mai populat. În București sunt, în prezent, 26 de localuri care au oferte speciale pe Foursquare (denumite „Specials”).

Foursquare checkinPentru că orice prieten bun trebuie sărbătorit (în cazul nostru – Foursquare), acest prieten are și ziua lui specială, denumită Foursquare Day, pe data de 16 aprilie (4^2). Astfel că toți utilizatorii de Foursquare ce doresc să se cunoască între ei și să participe la un eveniment deosebit, o pot face în această zi. În București ne vom întâlni în centrul capitalei, unde vom avea ocazia să ne cunoaștem și să facem și swarm (cu tot cu badge, pentru cine nu îl are deja).

Doritorii sunt rugați să confirme participarea pe pagina evenimentului și să se prezinte miercuri, 16 aprilie 2014, ora 19 în fața Teatrului Național „I.L. Caragiale”. Bineînțeles, să nu uite de check-in, atunci când sosesc! 😀