Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Se pare că Google se ambiționează din ce în ce mai tare și vrea să încheie anul cât mai aproape de rivalul său în rândul platformelor de socializare – Facebook.

Dacă nu luăm în seamă proaspăt apărutul vecin de cartier al Microsoft, Google+ pare a fi, într-adevăr, viitorul adevărat competitor al Facebook și, probabil, locul către care vor migra utilizatorii, așa cum au migrat de la bătrânul hi5 către Facebook.

De data asta, Google mai adaugă încă un feature platformei cu ajutorul volumului cercurilor. Altfel spus, așa cum erai obișnuit (probabil) ca în Facebook să îți poți alege frecvența actualizărilor din grupuri, tot așa vei putea alege și în Google+.

Exprimarea este la fel de ambiguă precum în cazul platformei lui Mark, ceea ce mă face să cred că Google folosește prea mult indigo și prea puțin creier.

Nu știu ce ați putea înțelege, astfel încât să fie și clar, din „doresc să se afișeze mai puține lucruri din acest cerc” sau „doresc să se afișeze majoritatea lucrurilor din acest cerc”. Extremele „nimic” și „totul” sunt clare pentru toată lumea.

Mai multe detalii despre alte actualizări mai mult sau mai puțin importante, apărute odată cu ce v-am povestit, găsiți pe blogul Google .

N-aș vrea să fiu înțeles greșit… Susțin Google în această cursă împotriva Facebook, dar nu înțeleg de ce se chinuie atât de tare să semene cu el?!

Voi ce părere aveți?