Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Breakout Escape RoomDupă experiența de data trecută, unde am luat-o pe urmele lui Sherlock Holmes, am revenit la Breakout și am acceptat provocarea de a rezolva celelalte 2 camere: Rosemary’s Baby și Hannibal’s Playground.

Dacă data trecută am avut de rezolvat misterele celebrului detectiv britanic, într-o atmosferă liniștită, astăzi am trecut prin două probe ce mi-au crescut adrenalina și au făcut ca inima să îmi bată ceva mai tare ca de obicei.

Rosemary’s Baby

Rosemary's BabyRosemary’s Baby este povestea unei mame ce naște o fetiță… deosebită. Cu toate astea, înainte de a-i da naștere, ceva o neliniștea, din cauza coșmarurilor ce-i bântuiau somnul…

În această cameră veți fi în priză din primele secunde, veți fi luați pe nepregătite și veți trăi sentimente pe care nu le veți uita prea repede. Fără a dezvălui secretele camerei, vă spun că aici veți intra legați la ochi. Scopul îl veți afla la momentul potrivit, dar cu siguranță nu veți regreta!

Camera este foarte interesantă, bine realizată și are un nivel mediu de dificultate. Puteți cere indicii, care vă vor sosi pe sub ușă, iar timpul de rezolvare al camerei este de maximum 60 de minute. Noi am reușit să evadăm în 50:11 minute.

rosemary-baby-breakout-escape-room

Hannibal’s Playground

hannibal-breakout-escape-roomDr. Hannibal Lecter este un geniu medical și un psihiatru criminalist renumit. Vei intra în propriul său laborator, unde vei încerca să descoperi secretele din interior și tot ceea ce se ascunde în mintea doctorului.

Imaginează-ți că a fi doctor presupune tărie de caracter și, uneori, sânge rece. Nu îți permiți să pierzi timpul, pentru doctorul Hannibal Lecter fiecare secundă contează, fiecare decizie trebuie gândită foarte bine și luată cu responsabilitate.

Camera poate părea simplă la prima vedere, însă veți fi încântați de complexitatea cu care este înzestrat fiecare pas din întregul puzzle al laboratorului dr. Hannibal Lecter. Dificultate sporită, față de Rosemary’s Baby, mai ales datorită iluziei pe care ți-o creează la început, aceea că totul este clar ca lumina zilei. Cu toate astea, mintea lui Hannibal ascunde lucruri nebănuite și secrete pe care, cu calm, le poți rezolva.

hannibal-playground-breakout-escape-room


Am ajuns, din nou, la Breakout, de data asta cu ajutorul Irinei .

Prețuri, localizare, poze și alte detalii găsiți pe www.break-out.ro, tot acolo puteți face și rezervarea pentru camera dorită.

4.5 / 5 stars