Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

htc-hima-screen-protector-gallery-490x490Toți cei care au un telefon mobil HTC și au Blinkfeed instalat primesc, de astăzi, noi actualizări din Google Play.

După doar 1 an de la lansarea noului Blinkfeed™, HTC a renunțat la această marcă și a actualizat aplicația sub un nou nume: HTC Sense Start. Noul HTC Sense Start trimite recomandări de localuri, cu ajutorul Yelp, direct pe ecranul de blocare al telefonului, folosindu-se de localizare precisă, deci probabil că va consuma ceva mai multă baterie. Cum Yelp nu este util în România, m-aș fi așteptat ca aceste recomandări să vină prin intermediul Foursquare.

În plus, această actualizare aduce pe telefoanele HTC One M7 și M8 aplicația Themes, care permite personalizarea interfeței telefonului, prin alegerea culorilor, iconițelor, sunetelor și pozei de fundal. Toate acestea pot fi încărcate pe telefon sau alese din biblioteca online a HTC. În momentul instalării aplicației, pe HTC One M7, după ce m-am conectat în aplicație, am primit mesajul „Eroare de rețea”. Probabil că biblioteca online nu era încă disponibilă, ea fiind o funcție introdusă din momentul apariției noului smartphone HTC One M9 . După aproximativ 30 de minute, biblioteca a funcționat și este populată cu conținut suficient cât să vă pierdeți timpul alegând tema preferată!

Noua aplicație poate fi descărcată din Google Play  și are 35,32MB.