Înghețată cu gust de gumă Turbo!

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Corso Bubble GumPoate că ar trebui să precizez din start că acest articol este scris din convingere, sincer și fără a fi efectul vreunei „atenții” primite din partea nu-știu-cui.

Deci, s-a înțeles, da? Bun, acum să continuăm!

Fiind vară, inevitabil îți cumperi o înghețată, măcar o dată. Eu pot să vă garantez că știu care este cea mai bună înghețată! Irina a descoperit-o, eu vă vorbesc despre ea.

Poate că ar trebui să vă zic de la bun început că are gust de gumă Turbo. Sau de vată de zahăr. Sau de mentă cu ciocolată. Voi alegeți ce vă place! Ultima dată am cumpărat 10 înghețate cu gust de gumă Turbo. S-au dus rapid, în doar o zi și un pic.

În plus, pe lângă că e cea mai bună înghețată, este și ieftină: prețul variază în intervalul 0,9 – 1,8 lei, în funcție de magazin. Producătorul, Macromex SRL, declară că și-a impus să mențină prețul înghețatei Corso sub 2 lei, astfel încât să fie accesibilă și să prindă în rândul consumatorilor.

„Am construit portofoliul Corso plecând de la ce își doresc consumatorii. Am analizat datele de piață din punct de vedere format, arome, preț și apoi ne-am uitat la oportunitățile din piață, care sunt neacoperite. Am venit cu câteva inovații, cum este mentă cu ciocolată, Cotton Candy și Bubblegum, sortimente pe care nu le mai are niciun jucător, în format pe băț. O altă aromă neexplorată este și pepene galben”, mai afirmă Albert Davidoglu. Acesta adaugă că, din punct de vedere preț, „produsele de tip impuls Corso se vând la prețuri între 1 și 2 lei, interval în care se realizează, de altfel, peste 60% din vânzările volumice ale pieței”.

Poate că singurii care fac excepție de la planul de bătaie al producătorului Macromex sunt cei de la Petrom, care s-au gândit să practice prețuri speculative, adică 2,5 lei pentru o înghețată Corso.

De la Petrom citire:

Acum te poți bucura de deliciul celor trei sortimente Corso cu aromă de vanilie și glazură de cacao, bubble gum și aromă de cacao cu glazură de cacao. Până la sfârșitul lunii iulie poți cumpăra două înghețate Corso la un preț special de numai 4,99 lei, și primești o a treia înghețată gratuit.

Altfel spus, chiar și la promoție, înghețata Corso este mai scumpă ca în majoritatea magazinelor, acolo unde se vinde cu 1,5 lei. Deci nu cumpărăm de la Petrom!

Căutați înghețata Corso și reveniți cu păreri! Eu vă recomand Corso Bubblegum! Um-um-ummmm!!! 🙂

LATER EDIT: Înghețata Corso are pagină de Facebook!

———

Surse:
„Dublarea cifrei de afaceri pe segmentul horeca, obiectivul Macromex pentru urmatorii trei ani”, Modern Buyer
Cine se impune pe piața înghețatei?”, Magazin Progresiv
Promoții magazin”, www.petrom.com

8 comentarii la „Înghețată cu gust de gumă Turbo!

 1. Macete Răspunde

  Eu cand mestecam guma Turbo nici nu existau magazine Nike :))) si pentru tine ca sa nu confunzi gustul de Guma Turbo cu cel de CinCin care ala intradevar era de tutti frutii cel al gumei Turbo era cu aroma de piersici „Seftali aromali” cat si „Meyve aromali” toate au fost cu gust de piersici si iti spun asta fiindca eu din anii 1988 am tot mestecat Turbo, seria de surprize Turbo Classic a fost singura cu gust diferit si ceea ce cred eu e ca acea serie a fost facuta undeva in Rusia.Eu si in ziua de azi gust din acea aroma de guma turbo iti recomand sa incerci Caramele gumate cu gust de piersica de la „Damla” sunt tot produse turcesti le gasesti prin magazine si o sa imi dai dreptate,fara suparare nu mai confundati Guma Turbo 2014 cu cea originala, nu are nici o legatura, sper ca nu am deranjat pe nimeni 🙂 uite un link sa vezi cum arata http://global.rakuten.com/en/store/passage/item/fd-damla300/

 2. Macete Răspunde

  Nu are gust de Guma Turbo, cred ca tu habar nu ai ce gust avea Guma Turbo, inghetata asta are gust de guma ordinara daia ieftina.

  • Șerban Autor articolRăspunde

   Nu știu ce înghețată ai mâncat tu și nici de cât timp era în magazinul de unde ai cumpărat-o, dar Corso Bubblegum are gust și miros de gumă Turbo. Poate tu faci aceeași greșeală, ca mulți alții, și crezi că mirosul de gumă Turbo este cel din magazinele Nike.

 3. Radu Costel Răspunde

  Macromex este distribuitor, nu producator. Inghetata nu are mentionat un producator, pe ambalaj scrie doar……Made in UE

  • Șerban Autor articolRăspunde

   Macromex, cel mai important jucator local in sectorul distributiei de produse congelate, cu afaceri anuale de peste 120 de milioane de euro, a intrat la finalul anului trecut pe piata inghetatei cu brandul La Strada, pozitionat in segmentul premium.

   […]

   In segmentul mainstreem, Macromex a lansat chiar la inceputul acestui sezon inghetata Corso. „Am construit portofoliu Corso plecand de la ce isi doresc consumatorii. Am analizat datele de piata din punct de vedere format, arome, pret, si apoi ne-am uitat la oportunitatile din piata, care sunt neacoperite. Am venit cu cateva inovatii, cum este menta cu ciocolata, Cotton Candy si Bubblegum, sortimente pe care nu le mai are nici un jucator in format pe bat.

   Mai multe detalii citești în acest articol.

 4. spanac Răspunde

  aroma de guma turbo am gasit-o la niste bomboane.
  se numesc damla si-s cu miez moale. cu arome de fructe. deci caramele in exterior, cu miez moale. aia de piersici are gust de guma turbo. mori mancand d-alea…

  vezi că sunt si toffix la fel ca damla. insa alea au alt gust. damla de piersici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.