Kung Fury – HD 1080p în stilul anilor ’80

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

kungfury-delorean-dmc12

Iată că a venit și momentul mult așteptat de cel puțin cei peste 17700 de donatori ai proiectului Kung Fury, cu ajutorul cărora s-au strâns peste 630.000$, față de 200.000$, cât cereau producătorii inițial, pe pagina de Kickstarter a proiectului.

Comedia polițistă Kung Fury a fost lansată joi, 28 mai, ora 23:15 (ora României), pe canalul de YouTube al Laser Unicorns și prezintă povestea unui fost polițist ce călătorește în timp, pentru a-l ucide pe cel mai mare criminal al tuturor timpurilor: Kung Fűhrer!

Kung Fury: Street Rage

Ce se va întâmpla cu personajul principal și prin ce aventuri va trece el veți afla urmărind filmul întreg, pe care îl găsiți în acest articol.

De menționat că, în acest film, veți regăsi tehnologia-simbol a anilor ’80, de la dischete de 5,25 inch și până la calculatoare pe 8 biți și monitoare monocrome. E un motiv bun să trageți aer în piept și să spuneți „heh, good ol’ days, back in the 80’s”. 🙂

Vizionare plăcută!

UPDATE: Acum există și un joc dedicat acestui film. Jocul se numește „Kung Fury: Street Rage™” și poate fi descărcat din Google PlayApp Store, STEAM și Winstore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.