La ce te ajută internetul mobil?

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

De când sunt posesor de smartphone folosesc foarte des internetul pe mobil. Nu cred că mi-aş cumpăra un telefon nou smartphone fără să îmi activez şi opţiune de Internet pe el.

De exemplu, primul meu smartphone a fost un HTC Typhoon .

Băi, ce mai mergea telefonul ăla! Era ceva de speriat! Bineînţeles că, la vremea aia, aşa mi se părea. Şi unde mai pui că aveam şi Internet pe el? Eram foarte încântat de el şi de faptul că puteam naviga pe net la orice oră.

Astăzi am tot un smartphone şi bineînţeles că am şi internet pe el. Îl folosesc foarte des, aproape că nu mă mai pot despărţi de el! Şi asta nu prea e bine, dar toţi vom ajunge dependenţi de telefoane mai devreme sau mai târziu. Plăţi online, conferinţe pe Skype, site-uri sociale, ascultat muzică, jocuri şi multe altele sunt activităţile mele pe smartphone, toate desfăşurându-se online.

Evident că nici GPSul nu rămâne nefolosit, mai ales atunci când trebuie să găsesc vreo străduţă ascunsă după te miri ce blocuri. În aceeaşi categorie intră Foursquare, program ce mă ajută să fiu alături de prieteni în weekendurile cu bere! 🙂

Făcând abstracţie de faptul că leapşa asta a plecat sub formă de reclamă pentru un operator de telefonie mobilă, trebuie să vă spun că a venit de la Daniel şi pleacă în ce direcţie vreţi voi, bineinţeles pe blogurile personale sau chiar aici – în comentarii.

Spor!

3 Comments

  1. david

    este foarte util internetul mobil, parerea mea!

  2. Yamasha

    Sa ai smartphone fara o conexiune la internet mi se pare inutil… daca vrei sa te joci toata ziua, nu sa-l folosesti la adevarata lui putere poti sta fara internet..

  3. ZeceDeZero

    4sq mi se pare inutil. nu prea imi vine sa dau check in peste tot pe unde merg nici macar pe fb. de fapt nici nu o fac decat daca se fac poze si apar in ele. muzica nu ascult online pentru ca n-am atata net, dar ascult multa muzica (la mine telefonul e mai intai mp3 player si dupa aia telefon).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: