Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

gabriel-opreaReferitor la știrea de aici , cu privire la accidentul în care un motociclist și-a pierdut viața, în timp ce se afla într-o coloană oficială ce îl însoțea pe vice-premierul Gabriel Oprea, în Monitorul Oficial din data de 21 octombrie 2015 au apărut următoarele modificări legislative ale legii 191/1998:

De remarcat următoarele modificări:

(4) Cu aprobarea Consiliului Suprem de Apărare a Țării, Serviciul de Protecție și Pază poate asigura protecție unor demnitari și foști demnitari, alții decât cei prevăzuți la alin. (2), precum și altor persoane, la cererea acestora.

(5) Serviciul de Protecție și Pază poate asigura protecție și președinților de partide parlamentare, stabiliți potrivit alin. (2).

Prin urmare, o idee foarte bună pentru trolling suprem (sau doar un mod de a-ți cere dreptul legal de cetățean al României) ar fi cea propusă de acest site , ce recomandă oricărui cetățean român să completeze formularul atașat , cu ajutorul căruia să solicite C.S.A.Ț. coloană oficială. Formularul ar trebui trimis către adresa de e-mail a acestui Consiliu – csat@presidency.ro. Pentru informații suplimentare puteți apela cu încredere la numărul de telefon 021-312.11.57.

Toate aceste date sunt disponibile, în mod public, pe site-ul csat.presidency.ro și www.monitoruloficial.ro .

EDIT: Am trimis și eu email către C.S.A.Ț. Imediat ce primesc răspuns, voi actualiza acest articol și voi publica răspunsul oficial.