Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Îi plâng pe proști și proștii mă înving.

Ana Blandiana

Frank Zappa - Illusion of freedom

Frank Zappa – Illusion of freedom

Am să vă povestesc ceva senzațional! Un lucru nemaiîntâlnit, ceva ce-ți va tăia respirația și care te va ține legat de monitor, tabletă, telefon sau orice alt dispozitiv pe care citești, acum, acest articol!

Nu o să vă vină a crede, dar ceea ce vă voi spune este REAL și se întâmplă CHIAR ACUM, în România!

Probabil că, dacă ai ajuns la acest articol de pe Facebook, ai citit doar primele paragrafe. Dacă nu ai venit de acolo și încă mai citești, continuă! E de bine.

Am citit prima dată la nwradu. Mi s-a părut interesant, am zâmbit și am decis că merită să încerc și eu. Unii o numesc campanie împotriva „CLIC AICI”. Alții spun că e degeaba pentru că nu poți schimba presa (sau ce a mai rămas din ea) și titlurile ei proaste printr-un comentariu lăsat unei legături către articol, pe Facebook, în care nu spun nimic , ci doar încearcă să atragă din ce în ce mai multă lume prin titluri senzaționale și – de cele mai multe ori – fără legătură cu articolul.

Sunt din ce în ce mai convins că prostul trebuie lăsat în pace, atâta timp cât își dorește asta, chiar și după ce i-ai arătat că e prost și că există metode de a ieși din această stare.

Prin urmare, după ce am lăsat câteva comentarii pe paginile de Facebook ale câtorva publicații, dezvăluind „misterul” din spatele titlurilor senzaționale, am fost blocat și raportat către Facebook, în prezent fiind în imposibilitatea de a mai lăsa comentarii pe orice pagină sau grup de Facebook.


UPDATE 17.05.2013: Facebook e din ce în ce mai agresiv și m-a blocat în cam tot ce presupune interacțiunea cu actualizări de stare publice sau comentarii publice. Ca să rezum, nu pot lăsa comentarii pe pagini, grupuri publice, forumul comunității (pagini de ajutor unde contribuie utilizatorii Facebook). Cum bine spunea poetul… facerea de bine…

Dragi angajați în mass-media, dacă udați semințele prostiei, să nu vă mirați când nu vă veți mai găsi locul printre buruieni.

Dragi susținători ai acestei campanii, aveți libertatea să credeți că puteți schimba ceva, însă e doar o iluzie. Dacă aveți vreo libertate, aceea este libertatea de a vă alege iluzia.

Vă las cu Bill Hicks, pe ritmuri moderne, pentru a fi sigur că veți asculta mesajul.

Să trăiți bine!

“The illusion of freedom will continue as long as it’s profitable to continue the illusion. At the point where the illusion becomes too expensive to maintain, they will just take down the scenery, they will pull back the curtains, they will move the tables and chairs out of the way and you will see the brick wall at the back of the theater.”

Frank Zappa