Loud enough – eXplore Dance Festival #6

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Ieri seară am fost la Loud Enough din cadrul eXplore Dance Festival #6, la Muzeul Național de Artă Contemporană .

Loud Enough este prezentată ca o

„piesă de dans semnată Anna MacRae. LOUD ENOUGH reprezintă o experiență colectivă. Ea reprezintă mediul propice nu doar pentru experiența emoțională individuală, dar și pentru perceperea emoțiilor celorlalți – astfel creându-se un fenomen emoțional colectiv, un entuziasm relativ la entuziasmul celorlalți.”

Eu vă spun că este o reprezentație de excepție, o copie perfectă (dar tristă) a generației „moderne”, a tinerilor copleșiți de magia entertainment-ului și total hipnotizați de aceasta.

Loud Enough nu este o reprezentație ușor de „digerat”. Ea trebuie urmărită cu atenție, studiată și analizată în detaliu. În cele 55 de minute reușește să reprezinte foarte bine realitatea tristă în care trăiește o anumită parte a societății, o realitate definită de muzică, sex, droguri și alcool – toate în exces.

Interpretează: Satu Herrala, Min Kyoung Lee, Raul Maia, Matthew Smith, Frank Willens.

3 Comments

 1. romina

  Da, s-ar schimba ceva cu siguranta: ai avea tot mai putini iubitori de dans contemporan….

 2. romina

  Nu sunt de accord.

  Da, Loud enough este un proiect/experiment care exprima in mod violent, nonconformist si extrem o parte a societatii care este definita prin actiuni colective, vicii si exces.

  Cu toate acestea nu este o piesa de dans contemporan. Ii lipseste armonia si subtilitatea. Fiind atat de scindata si extrema in miscare si renuntand la muzica, intraga reprezentatie e de-a dreptul agasanta prin nenaturaletea ei. nu te misca, nu surprinde ci oboseste.

  Loud enough e un experiment si nimic mai mult.

  • Șerban

   Poate „piesă de dans” este o denumire un pic exagerată pentru ceea ce este ea, de fapt. Cu toate astea, am fost foarte încântat de calitatea ei și de mesajul pe care aceasta îl transmite.

   „Nenaturalețea ei” este așa tocmai pentru că așa este lumea ce ne înconjoară sau mai bine zis – în asta s-a transformat lumea de ceva timp încoace.

   E greu să faci fapte bune, dar e mai greu să schimbi mentalități. Dacă piesa asta ar fi urmărită și înțeleasă de cât mai mulți oameni, poate s-ar schimba ceva. Poate…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: