Mănuși pentru touchscreen: fă-ți singur!

Acest articol este mai vechi de 1 an. Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.


Românul este inventiv! Cred că marea majoritate este de acord cu această afirmație, mai ales când vede că în magazinele ce comercializează telefoane mobile și accesorii pentru acestea au apărut articole din material textil. Mai exact mănuși pentru touchscreen. Iar când prețul unei perechi variază de la 100 la câteva sute de lei, parcă nu prea te lasă buzunarul și rămâi să privești cu jind la ele, fără a intra în posesia lor.

Pentru că nu toți vrem să cumpărăm mănuși ca ale lui Răzvan, avem la dispoziție soluții mult mai ieftine. Prin urmare, poți obține același efect și cu mănușile tale de 7 lei, cumpărate de la taraba din piață. Știi tu… alea negre din material textil, simple ca „bună ziua”. Deci iei o pereche, ajungi acasă și te pui pe treabă…

Îți trebuie un ac, niște fire speciale și îndemânare cât o babă chioară pentru a coase maxim 1 minut. Cam așa… ca de ochii soacrei.

Uite și un tutorial video aici care demonstrează că și străinul este inventiv!

Ca să nu cauți de nebun sârmă subțire cât să nu te deranjeze la degete, încearcă să iei un cablu coaxial pe care-l desizolezi cu grijă și din care scoți exact atât cât îți trebuie.

Succes!

4 comentarii


 1. // Răspunde

  Interesant, eu trebuie sa scot manusile ca sa ” interactionez ” cu telefonul .


 2. // Răspunde

  Pe mine nu ma deranjeaza sa-mi dau jos o manusa ca sa raspund la telefon :)).


  1. // Răspunde

   Dar ce faci când ai de dat un tweet, de actualizat un status pe Facebook sau de aprobat niște comentarii pe blog, atunci când sunt -15 grade afară?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *