Marea inaugurare Turbohalle

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

UPDATE: Turbohalle își cere scuze, aici: https://www.facebook.com/Turbohalle/posts/322055897847992

Ieri, 17 martie 2012, a fost marea inaugurare Turbohalle, eveniment anunțat destul de „zgomotos” și cu un iz puternic de exclusivitate, probabil pentru cei care nu știu de gradul de rudenie pe care acest local îl are cu clubul Kulturhaus.

După ce am trecut de o coadă de peste 1000 de persoane, am intrat în curtea fostei Turbomecanica, aflată la capătul pământului, mai exact la câteva sute de metri de stația de metrou Păcii.

La intrare, exact în fața oamenilor de pază, un individ vindea invitații cu 50 lei/bucată, un grup de 4-5 persoane au intrat în club cu ajutorul unui paznic ce i-a recunoscut (prieteni, probabil), 2 tipi se rugau de un paznic să intre gratis.

Am intrat în club și mi-am lăsat haina la garderobă, după ce am așteptat vreo 10 minute. Înăuntru era o atmosferă în genul celei de la petrecerile Desperados. Sunetul se aude foarte bine, mai ales în hala Electro – bas clar și atât de profund încât îl simți în piept. 🙂 Frumos, zic.

În partea dreaptă a halei este un bar pe aproape toată lungimea ei, însă doar vreo 4-5 barmani ce se chinuie cu greu să facă față celor câteva sute de oameni ce așteaptă cu banii în mână să comande ceva.

După ceva timp, merg la toaletă unde… ȘOC! Nu curge apa! Bineînțeles că am aflat asta abia după ce am ieșit din budă. Pe jumătate convins că mai stau acolo, mă duc să-mi mai iau ceva de la bar. Stai și așteaptă! O baltă imensă în dreptul garderobei (probabil de la țeava spartă din cauza căreia n-am avut apă la toaletă). Noroc că era doar țeava de apă și nu cea de scurgere. La bar – o coadă imensă pe 5 rânduri, formată din câteva sute de persoane. Fac stânga-mprejur și mă îndrept spre ieșire.

Navigând prin băltoaca de câțiva centimetri, îmi iau geaca de la garderobă (după vreo 10 minute) și plec. La ieșire încă se mai menținea coada de sute de persoane dornice să intre în club.

Concluzie pe scurt: „marea lansare” Turbohalle a fost un fiasco din cauza organizării foarte proaste. Noroc cu sunetul de calitate care m-a ținut acolo vreo 2 ore, altfel plecam din primele 10 minute.

Turbohalle

Web: www.turbohalle.ro

Twitter: @TurbohalleRO

Facebook: www.facebook.com/Turbohalle

2 comentarii la „Marea inaugurare Turbohalle

  1. Andra Iacob Răspunde

    Bine că n-am mai ajuns :)) Sper doar că peste 2 săptămâni, când va cânta Apparat acolo, să nu fie la fel.

    • Șerban Autor articolRăspunde

      Din ce au scris pe Facebook, se pare că vor remedia situația. Dacă nu-s doar vorbe și se va pune în practică… rămâne de văzut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.