Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

După ce Google a anunțat că va pune mai mult accent pe site-urile ce au o temă pentru dispozitivele mobile, un subiect a devenit inevitabil: cât de mult știi despre platformele mobile și cum poți să profiți de vizitatorii ce îți accesează site-ul de pe telefon sau tabletă?

Dacă tableta nu are cel puțin 8″ diagonală a ecranului, navigarea pe un site fără temă mobile este destul de deranjantă. Pentru a fi siguri că nu pierd vizitatorii în mișcare, mai multe site-uri comerciale și-au pregătit, din timp, tema de mobil. Blogurile au trecut nolens-volensla o astfel de temă, WordPress și Blogspot integrând-o automat în site.

Mobifest 2015

Să ai o temă de mobil nu presupune, automat, să ai și succes în afacerea pe care o derulezi pe Internet. Mobifest este festivalul de o zi, care îți promite că îți va explica ce și cum trebuie făcut, pentru ca tu să profiți la maxim de tehnologiile mobile.

Mobifest aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la poziționarea brandului, determinând asocierea acestuia cu specificul evenimentului și oferind oportunitatea de a interacționa direct cu persoane relevante pentru companie.

mobifest.ro

Evenimentul are loc în data de 13 mai, începând cu ora 9, la Crowne Plaza Hotel. Pentru a participa la acest eveniment trebuie să intri pe site-ul Mobifest (are și temă de mobil) și să te înscrii. Dacă ești blogger sau director de marketing, beneficiezi de acces gratuit la eveniment. Mai multe detalii găsești pe site-ul Mobifest .

Cititorii mei beneficiază, din partea organizatorului, de o ofertă specială: 5 bilete cu discount 33% (față de oferta oficială). Înscrierile se fac pe e-mail la office [at] evensys [dot] ro (pe principiul primul venit, primul servit), menționând codul „serbanpaunMbf15”.

În plus, pentru această ediție a Mobifest, organizatorii au pregătit un e-book cu informații utile din domeniul mobile marketing, ce poate fi descărcat de aici .