10 motive pentru a folosi Foursquare

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Foursquare Logo

Sincer să fiu, nu mai țin minte de când am cont pe Foursquare

Însă țin minte că, prima dată, mi-am făcut cont pe Foursquare, l-am folosit o foarte scurtă perioadă de timp, după care l-am închis. Ca să îl redeschid ulterior. De atunci sunt utilizator fidel de Foursquare și SuperUser Level 2.

Mă încântă ideea, îmi place foarte mult că găsesc o mulțime de informații folositoare, cunosc locuri și persoane noi, descopăr localuri frumoase și, nu în ultimul rând, aflu de promoții și oferte speciale din magazine și localuri.

Ce motive ai pentru a folosi Foursquare?

Dacă cele de mai sus nu v-au covins, suplimentez cu altele, în funcție de scopul în care veți folosi aplicația, după cum urmează:

 1. Găsești prieteni noi: la fiecare check-in găsești persoane care freceventează aceleași locuri și localuri, care îți împărtășesc punctele de vedere despre acele locuri sau care te ajută să faci cea mai bună alegere, atunci când ești acolo
 2. Ajuți mai departe, dând sfaturi: dacă ai fost într-un restaurant unde ospătarul ți-a vărsat cafeaua în poală, șeful de sală nu ți-a ascultat plângerile, meniul nu corespunde cu realitatea sau ai vizitat un parc unde nu te-ai putut relaxa, tolănindu-te în iarbă, din cauza câinilor maidanezi… spune mai departe! Sfătuiește-i pe utilizatorii de Foursquare că nu e tocmai parcul potrivit pentru relaxare!
 3. Afli ce se întâmplă și cum este într-un loc, fără a fi acolo: poți afla, înainte de a vizita un loc, dacă merită vizitat! Consultă sfaturile celorlalți utilizatori și fă-ți o părere! N-ai vrea să mănânci o ciorbă rece sau să plătești dublu față de prețul afișat în meniu, nu-i așa?
 4. Economisești bani: multe localuri au oferte speciale pe Foursquare de care poți beneficia la fiecare check-in. Păstrează bani de pușculiță și fii un utilizator inteligent și chibzuit!
 5. Economisești și mai mulți bani: dacă prietenii tăi sunt în altă rețea și nu ai cum să dai de ei astfel, folosește Foursquare! E de ajuns un check-in și vor ști unde te afli, îți vor putea lăsa mesaje și vei putea intra în legătură cu ei!
 6. Fidelizezi clienții: deții un local și vrei să atragi mai mulți clienți? Foursquare te ajută să recompensezi clienții fideli, dar și pe cei care ți-au trecut pragul pentru prima oară.
 7. Îți dezvolți afacerea: ca administrator de local ai posibilitatea de a vedea date despre cei care îți frecventează localul: vârstă, sex, orele preferate pentru a-ți vizita localul cât și cele mai frecventate ore, în general, dar și părerea generală despre localul tău.
 8. Ții evidența locurilor pe unde ai trecut: E simplu! Fiecare check-in se păstrează în contul tău și poate fi accesat oricând! Poți vedea pe unde ai fost și în ce moment, cum ți s-a părut acolo cât și dacă a suferit modificări de atunci și până azi.
 9. Laudă-te prietenilor: tocmai vizitezi Turnul Eiffel  sau sediul CERN și ai uitat să le spui prietenilor că ești plecat din oraș? Surprinde-i cu un check-in!
 10. Câștigă premii Foursquare: fiecare check-in îți aduce puncte, insigne, oferte speciale – toate acestea îmbunătățindu-ți experiența în utilizarea aplicației și platformei sociale.

Ca aplicație, Foursquare poate fi folosită în scopuri diferite, în funcție de cel care o utilizează. Însă este important de reținut că aplicația este un bun instrument de promovare pentru afacerea ta, cât și o ocazie de a cunoaște persoane noi și interesante.

Dacă ai nevoie de mai multe informații sau dacă vrei ca afacerea ta să fie prezentă pe Foursquare, poți să mă contactezi pentru a-ți explica, în detaliu, care este planul de bătaie! 🙂

Check-in !

2 Comments

 1. Emil Calinescu

  Check-in poti da si doar de pe facebook. De ce as baga o noua aplicatie in pc?

  • Șerban

   Foursquare nu este o aplicație de PC, ci este o aplicație pentru telefoane mobile. Pe PC poți accesa interfața web și face cam tot ce poți face pe telefon, mai puțin check-in!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: