O nouă versiune Facebook App pentru Android

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

În urmă cu câteva minute, Facebook a anunțat un update al aplicației sale de pe platforma Android.

Facebook anunță că noua aplicație actualizată este mai rapidă și poate fi utilizată mult mai ușor pentru a vizualiza fotografii, primi mesaje și naviga prin aplicație.

La prima vedere, aplicația Facebook aduce câteva îmbunătățiri ale interfeței. Totuși, nu doar interfața este îmbunătățită, motorul din spatele aplicației fiind și el mult mai rapid.

Noua interfață este identică cu interfața Facebook de pe web, atunci când este accesată de pe un telefon mobil. Mai exact, a fost adăugat un meniu pop-up în partea din stânga-sus a ecranului ce conține principalele secțiuni ale contului de Facebook: Noutăți, Prieteni, Mesaje, Grupuri, Fotografii, Jocuri, Aplicații etc.

Fotografiile pot fi văzute acum cu tot cu etichete, comentarii și LIKE-uri. Toate notificările apar în partea de sus a ecranului, făcând posibilă interacțiunea cu acestea fără a părăsi pagina curentă.

Aplicația Facebook pentru Android este deja disponibilă în Android Market și poate fi descărcată/actualizată chiar acum!

  

Sursa imaginilor: aici  și aici .

2 Comments

  1. TzaCaNeL

    Meniul ala din stanga e pe iOS de mult timp. Nu inteleg de ce au stat atat pana l-au bagat!

    • Șerban

      Era și pe interfața web de ceva timp. Am impresia că de când au activat Timeline. Deh… Și la ei ca la noi… E câte un Gigel care n-are chef de muncă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021 Din PTM în .ro

Theme by Anders NorenUp ↑

%d blogeri au apreciat: