Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Path logo

Path este o aplicație lansată în noiembrie 2010, compania ce a creat aplicaţia fiind localizată în San Francisco, California.

De la lansare și până în ziua de azi, Path a strâns peste 5 milioane de utilizatori din întreaga lume.

În urmă cu 2 zile s-a lansat versiunea 3 a aplicației, versiune ce vine cu îmbunătățiri multiple, o nouă experiență pentru utilizatori și un design ușor schimbat și mai plăcut ochiului.

Astfel, versiunea 3 vine cu mesagerie privată între utilizatori (funcție inexistentă până acum), un magazin online de unde se pot cumpăra filtre foto/video sau stickers pentru mesajele private.

În magazin prețurile sunt 3,31 lei pentru stickers și 6,66 lei pentru filtre. Există și stickerul Jake care este gratis. Eu l-am descărcat pentru a testa afișarea acestuia în mesajele private.

Pentru cei care nu sunt familiari cu această aplicație precizez faptul că, probabil, cea mai utilă funcție a sa este aceea de a partaja actualizările de stare, pozele și locurile vizitate pe mai multe rețele sociale simultan: Facebook, Twitter, Tumblr și Foursquare.

Aplicația se mișcă foarte bine, consumă puține resurse și este disponibilă gratuit, pentru telefoanele cu iOS și Android și poate fi descărcată din App Store , respectiv Google Play .

Path - Private messaging Path - Shop

Sursa: Path.com  și Blog Path