Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Path logo

Path este o aplicație lansată în noiembrie 2010, compania ce a creat aplicaţia fiind localizată în San Francisco, California.

De la lansare și până în ziua de azi, Path a strâns peste 5 milioane de utilizatori din întreaga lume.

În urmă cu 2 zile s-a lansat versiunea 3 a aplicației, versiune ce vine cu îmbunătățiri multiple, o nouă experiență pentru utilizatori și un design ușor schimbat și mai plăcut ochiului.

Astfel, versiunea 3 vine cu mesagerie privată între utilizatori (funcție inexistentă până acum), un magazin online de unde se pot cumpăra filtre foto/video sau stickers pentru mesajele private.

În magazin prețurile sunt 3,31 lei pentru stickers și 6,66 lei pentru filtre. Există și stickerul Jake care este gratis. Eu l-am descărcat pentru a testa afișarea acestuia în mesajele private.

Pentru cei care nu sunt familiari cu această aplicație precizez faptul că, probabil, cea mai utilă funcție a sa este aceea de a partaja actualizările de stare, pozele și locurile vizitate pe mai multe rețele sociale simultan: Facebook, Twitter, Tumblr și Foursquare.

Aplicația se mișcă foarte bine, consumă puține resurse și este disponibilă gratuit, pentru telefoanele cu iOS și Android și poate fi descărcată din App Store, respectiv Google Play.

Path - Private messaging Path - Shop

Sursa: Path.com și Blog Path