Pierdut stațiune de vară. Mi-o schimbați, fără bon fiscal?

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

plaja vama veche
Sursa: replicaonline.ro

Se făcea că era vara lui două mii n-șpe. Soare, plajă, mare. Frumos, ce să mai!

Pun cearșaful pe nisip. Scot ochelarii de soare ultima-modă și mă așez comod pe șezlongul alb, așteptând băiatul cu taxa.

Mi-aduc aminte cum era odată aici, cum nu vedeai nici țipenie de om pe străzi, cum își făceau tinerii de cap și nimeni nu-i deranja.

Într-un moment de cugetare patapieviciano-cărtărească îmi zic: „Vama nu mai e ce a fost”. E plin de toată lumea. Au venit toți să ne deranjeze fengșuiul, zenul și starea de bine, gen.

Ajuns acasă, dau sărci pe net și găsesc un rizort d-ăla marfă, unde nu e nici dracu’, unde poți sta și tu ca omu’, fără să te deranjeze toată lumea. Unde nimeni nu a ajuns, ba chiar nici nu există traseu marcat!

Așa am dat de Plaja Vadu – peisaj de vis, ce să mai! Dacă nu ajungi la Vadu, nu avem ce discuta! Cum să-ți spun? Numai lume bună vine la Vadu. Numai cei peste 2000 de laichiști de pe Facebook știu de acest loc din nordul Dobrogei, acolo unde, după Plaja Corbu, lăsată într-un maldăr de gunoaie și vile, urmează The Next Big Thing!


Vizualizare hartă mărită

Pun aici o hartă cu traseul Vama Veche – Plaja Vadu pentru toți cei care vor să lase în urmă ceea ce nu mai e cum a fost odată și să ajungă în acest rizort exclusivist, departe de toată lumea, departe de săracii ăia din Vamă, care nu fac altceva decât să ocupe plaje virgine și să le distrugă.

2 comentarii la „Pierdut stațiune de vară. Mi-o schimbați, fără bon fiscal?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.