Poltergeist 2015 în 4DX, la Cinema City / Megamall

Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

poltergeist-2015

Am ajuns în Megamall duminica trecută, destul de târziu (pe la ora 21) și, cum deja îl văzusem din ziua deschiderii, am urcat la Cinema City, din curiozitatea de a vedea ce filme rulează în cinematograful 4DX.

Pentru că MadMax nu este tocmai genul de film care mă pasionează, am ales Poltergeist (2015), proiecția de la ora 22:50, care se termină la 00:39.

Deși, pe IMDBPoltergeist are o notă modestă de 5,5, vă recomand să trăiți experiența 4DX cu acest film, deoarece nu este una pe care o veți uita prea repede. Intensitatea cu care veți trăi fiecare moment din film va fi amplificată datorită efectelor 4DX (clic pentru prezentarea oficială).

Eu am plătit 45 de lei pe bilet, plus 3 lei pentru ochelarii 3D. Prețul biletului variază între 31 și 45 de lei, mai ieftin fiind în timpul săptămânii, de luni până vineri.

Dacă ar fi după mine, eu aș face 4DX standardul în toate cinematografele. Însă, evident, asta înseamnă investiții uriașe care, probabil, se amortizează pe termen lung, dar senzația unei astfel de experiențe sunt sigur că va aduce public încât să umple sălile permanent. Diferența se observă abia atunci când ai văzut un film în 2D sau 3D și apoi îl revezi în 4DX. Crede-mă, nu vei mai vrea să ții minte prima experiență, pentru că 4DX ți se va lipi de retină și-ți va rămâne în minte!

Tehnologia 4DX este nouă în România iar Cinema City este primul cinematograf care o aduce în țara noastră, în urma unei investiții de 6,5 milioane €. În plus, Cinema City are în vedere deschiderea a încă 5 cinematografe 4DX, ceea ce va plasa România pe locul 3 în clasamentul țărilor europene cu această tehnologie, după Marea Britanie și Polonia. Până la sfârșitul anului 2018, Cinema City are în vedere deschiderea a unui număr total de 14 cinematografe multiplex în România, ceea ce înseamnă o investiție totală de cel puțin 100 milioane €. (sursa: Business Review)

Puteți afla mai multe despre tehnologia 4DX și despre ce efecte speciale vă așteaptă în cinematograf direct de pe site-ul oficial, unde veți vedea și un filmuleț de prezentare, ce-i drept, un pic diferit de varianta dublată în limba română. Pun, mai jos, cele două variante.

Varianta originală

Varianta dublată în limba română

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.