Acest articol este mai vechi de 1 an.
Anumite informații s-ar putea să nu mai fie de actualitate.

Pixuri personalizateDespre cum se poate promova un blogger v-am mai spus în urmă cu ceva timp. În primul rând, trebuie să ai o carte de vizită și nu!, doar blogul nu te ajută pentru a te putea prezenta, nici chiar o pagină de prezentare frumos realizată. Atunci când participi la un eveniment și vrei ca lumea să te țină minte, ai nevoie, cel puțin, de o carte de vizită pe care să o înmânezi personal partenerului de dialog.

O altă metodă de promovare, chiar mai eficientă ca cea de mai sus, este prin obiecte promoționale , personalizate cu numele tău și adresa blogului. Prin obiecte promoționale mă refer la orice obiect îți este mai ușor de luat după tine la un eveniment. Acestea pot fi pixuri, brelocuri, bloc-notes-uri adezive sau orice alte obiecte îți vin în minte.

Dacă, de exemplu, ești pasionat de fotografie sau ești chiar un fotograf profesionist, poți apela și la CD-uri sau DVD-uri personalizate sau chiar la o întreagă mapă de prezentare. Totul depinde de tine și de natura evenimentului la care participi.

De exemplu, după ce mi-am realizat cărți de vizită personalizate cu numele meu, adresa și numele blogului, am fost foarte încântat să aflu că există firme, în București, care realizează pixuri personalizate la un nivel calitativ ridicat. Așa că am apelat la Agrafa Print, firmă de care sigur ați auzit. Raportul calitate/preț este destul de bun și, cu siguranță, veți lăsa o impresie bună atunci când veți face cadou unul din obiectele personalizate.

Am ales această metodă de promovare deoarece sunt sigur că nu toate cărțile de vizită ajung la loc de cinste, așa că un pix va fi, cu siguranță, păstrat o perioadă mai lungă de timp. Și unde mai pui că poți nimeri chiar un colecționar de pixuri? Asta ar însemna promovare de-a lungul mai multor generații, fără a fi nevoie ca tu să faci ceva în plus!